👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jbone napisał/a:
pisze się prank ty debilu.koledzy pewnie gw🤬cili cie w kiblu mówiąc "to na niby" dlatego nie wiesz jak to napisać.
a z tobą co jest nie tak? dostałeś wenflon w ciemiączko czy o co ci chodzi?
Na pewno osoba na wózku inwalidzkim czołgając się by unosiła nogi...
ale co ja tam wiem
ale co ja tam wiem

to najbardziej reżyserowany prank jaki kiedykolwiek powstał... admin zjedz glizde
podpis użytkownika
poker better than life
a gdyby tak trafił na żołnierza w cywilu np który ma broń przy sobie wtedy byłoby co oglądać

Czekam na dzień aż jakiegoś prankera ktoś zajebie i to się nagra
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie