Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ardnas 2013-12-30, 3:16 29
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-30, 3:38 2
Ardnas napisał/a:

Obrazek

Zaraz zaraz, po tym gifie i płci w Twym profilu... cholera... kobita sadola...
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-30, 5:23
Obie ponoć mają po 15 lat. Więc lekko pedo
Zgłoś
Ucholski 2013-12-30, 5:43 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
avalanch 2013-12-30, 6:18 1
@Byt
6 godzina a ja rodzinkę obudziłem śmiechem
Zgłoś
bravoteampolska 2013-12-30, 7:26
Wylizałby cipuszkę jednej i drugiej
Zgłoś
ojojoj 2013-12-30, 9:10 2
lizałby im sraki
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-30, 9:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-30, 10:18 1
Zgłoś
morstern 2013-12-30, 11:17
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-30, 12:21
Zdjęcie już jest na kompie:)
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-30, 12:59
R🤬ałem obie, ta z mojej prawej ciaśniejsza.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-30, 14:45
Zgłoś
Seboolek 2013-12-30, 15:23
Wyr🤬ają je jacyś frajerzy z mocną gadką i dobrym ryjem. Juz ja takich znam. Charyzmatyczni kłamcy którzy potrafią tak omotać dziewczynę że ta się aż rumieni i chętnie się oddaje nawet jeśli normalnie by tego nie zrobiła. Manipulacja to czyste zło. Jak tylko to potrafisz to możesz zerżną każdą, jaką tylko chcesz. Czasami nawet nie musisz być przystojny bo zdarza się że stare pryki po czterdziestce wyrywają młode dwudziestki i bynajmniej nie na szmal a własnie na taką manipulację. Wiedzą co powiedzieć i potrafią wykorzystać każdą informację, nawet jesli pojawi się w formie odmowy. Gdybyś chciał taką wyrwać na szczerość to musisz mieć farta że akurat lubisz to samo co ona.

Poza tym... wybieram lewą. Jakoś bardziej "dojrzalszą" ma twarz
Zgłoś
Darkstep 2013-12-30, 15:28
Seboolek napisał/a:

Wyr🤬ają je jacyś frajerzy z mocną gadką i dobrym ryjem. Juz ja takich znam. Charyzmatyczni kłamcy którzy potrafią tak omotać dziewczynę że ta się aż rumieni i chętnie się oddaje nawet jeśli normalnie by tego nie zrobiła. Manipulacja to czyste zło. Jak tylko to potrafisz to możesz zerżną każdą, jaką tylko chcesz. Czasami nawet nie musisz być przystojny bo zdarza się że stare pryki po czterdziestce wyrywają młode dwudziestki i bynajmniej nie na szmal a własnie na taką manipulację. Wiedzą co powiedzieć i potrafią wykorzystać każdą informację, nawet jesli pojawi się w formie odmowy. Gdybyś chciał taką wyrwać na szczerość to musisz mieć farta że akurat lubisz to samo co ona.

Poza tym... wybieram lewą. Jakoś bardziej "dojrzalszą" ma twarz

Ktoś tu dostał kosza.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem