👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurde, ale ja lubie czasem zjeść kebaba
Chyba wydam trochę ze swojej prawie pustej kieszeni i wydrukuję takie broszurki.

Chyba wydam trochę ze swojej prawie pustej kieszeni i wydrukuję takie broszurki.

eNeRgOo napisał/a:
KAŻDA RELIGIA NIE WAŻNE CZY MUZUŁY, KATOLE I Ż__Y - JEST POj***nA.
Jednak nie w każdej religii jest tak, że jej wyznawcy chcą resztę ludzi wyrżnąć jeśli nie przyjmą ich wierzeń

Dlatego proponuję atakować inne religie dopiero po całkowitym pokonaniu islamu.
Ps A za caps lock'a to nie jest przypadkiem ostrzeżenie?
up co ma kebab do muslimów??. masz przykład w niemczech. przyjechał turas muslim. co umie robic?? nic oprocz kebaba. otwiera bude. niemiaszki zachwycone zra bule z miesem. turas zarabia i sciaga rodzinie. interes sie rozwija. robi dzieci dostaje socjal na male muslimy. dzieki tej kasie moze zyc. dalej sprowadza rodzinie, znajomych. może kogos smieszyc, ale to sa poczatki od czegos sie na inwazja zaczela. mozna jesc w polskich budkach kebabowych. chyba ze wolicie dalej wznosic hasla " wywale muslima na zbity pysk poza granice Polski" a sami kupujac u nich dajecie im prace. i to jest teks na poważnie a nie żart

I nagle okazuje się, że krucjaty to nie było samo zło, że w średniowieczu już próbowali coś z tym zrobić....

Moim zdaniem trzeba polegać na r🤬ach narodowościowych - bojówki narodowców mam nadzieję, że zarzegnają sytuację.
Na muzułmanów jest jeszcze jeden haczyk: świnie - jeśli zwłoki muzułmanina zostaną "zbezczeszczone" boczkiem, krwią, etc. to nie idzie do nieba.
Coś czuję, że niedługo zmieni się dowcip:
duże czarne i wisi na szyi muzułmanina?
owczarek niemiecki
Na muzułmanów jest jeszcze jeden haczyk: świnie - jeśli zwłoki muzułmanina zostaną "zbezczeszczone" boczkiem, krwią, etc. to nie idzie do nieba.
Coś czuję, że niedługo zmieni się dowcip:
duże czarne i wisi na szyi muzułmanina?
owczarek niemiecki

Dla zainteresowanych tematem:
facebook.com/pages/Nie-dla-Islamizacji-Europy/182944451832138
ndie.pl/
facebook.com/pages/Nie-dla-Islamizacji-Europy/182944451832138
ndie.pl/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie