podpis użytkownika
Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go j🤬 niż usiłować zrozumieć.podpis użytkownika
Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go j🤬 niż usiłować zrozumieć.AbesM
Cytat z wiki.
Jesteś strasznym hipokrytą. Ten dokument (jeśli dobrze zrozumiałem) nakazywał zachowanie milczenia w sprawie pedofilii, zoofilii, homoseksualizmu wśród księży. Ale nie oznaczało to, że nie otrzymywał on kary.wytłumacz mi to
![]()
podpis użytkownika
Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go j🤬 niż usiłować zrozumieć.
rozumiem że wolisz żyć w zakłamaniu niż poznać niewygodną prawdę
Czytasz ty ze zrozumieniem?
Napisałem że c🤬j mnie to obchodzi.
Nie podoba ci się kościół? To do niego nie chodź i sprawa załatwiona.
Świat zmienisz tym obrazkiem?
Napij się wody może ci przejdzie.
podpis użytkownika
Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go j🤬 niż usiłować zrozumieć.
no właśnie, więc c🤬j cie obchodzi czy to prawda, wolisz żyć w zakłamaniu
podpis użytkownika
Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!
no właśnie, więc c🤬j cie obchodzi czy to prawda, wolisz żyć w zakłamaniu
Ja p🤬lę ...
Pedofile są WSZĘDZIE!
W kościele, szkołach itd.
Żadna tajemnica że w kk się to zdarza i każdy to wie, więc kogo chcesz tu edukować?
Jest też wielu normalnych i dobrych w kk ale tego już nie się nie mówi co?
Do tego podajesz za przykład gościa który zrobił w c🤬j dobrego dla kraju i pomógł mu pozbyć się komunizmu.
A że coś tam tuszował?
No jak każdy szef próbował pewnie pracownika bronić jakoś.
Z resztą podaj mi FAKTY i DOWODY na to a nie jakieś obrazki znalezione na kwejkach i innych c🤬ja wartych stronach z TVN i GW na czele.
podpis użytkownika
Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go j🤬 niż usiłować zrozumieć.Trochę prawdy o tym waszym nietykalnym JP2
Obrazek