Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
konto usunięte 2013-03-27, 20:53 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-27, 21:00 4
Dzisiaj wyczytałem w komentach na WP (nie wiem czy to prawda; być może wymysł internauty-schizofrenika), że w Polsce powstaje Narodowo-Socjalistyczna Partia Pracy. Będziecie mogli się zapisać, wygracie wybory i wypiszecie Polskę z tej "komunistycznej" UE. Potem pozostanie wam już nowy holokaust dla gorszych rasowo, wymordowanie takich "lewackich ścierw" jak ja i podbój świata.
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-03-27, 21:08 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kroplowa 2013-03-27, 21:27 8
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-27, 21:32
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-27, 21:47
@Ork.Fajny

Byłbyś całkiem niezłym Fuhrerem, chociaż może Stryjek byłby lepszym. Hm.

Zgłoś
bloodyfinger 2013-03-27, 21:51 2
Zajebiste są te wszystkie podziały na prawicę lub lewicę. Tak jakby którekolwiek miało monopol na prawdę. No i zastanawiające ,że tak wiele osób ma tu poglądy prawicowe jednocześnie myśląc o jak najszybszej ucieczce z tego "bagna".
Zgłoś
EdmundKemper 2013-03-27, 21:57
Dzisiaj w radiu słyszałem, jak mówili o jakimś obcokrajowcu co to jest mądry, inteligentny i zajmuje jakieś tam stanowisko. Dziwił się, że polski Rząd nie widzi tego, że przyjęcie Euro rozwaliło tyle krajów i ogólnie hamuje gospodarkę. Tylko, aby to stwierdzić nie trzeba być mądrym i inteligentnym i nie trzeba zajmować jakiegoś tam stanowiska ważnego. Więc jakim trzeba być żeby jednak upierać się, że UE to dobry twór?
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-27, 22:12
Powstanie UE i dalsze następstwa to droga do postawienia się na równi z USA i Rosją. Niestety naszym zachodnim sąsiadom to nie całkiem wychodzi i się robi zamieszanie z państwami w unii, które bankrutują z wałasnego nierobstwa. Niestety unia niezbyt się stara i niedługo ten cały system padnie, a Polska będzie w centrum tego całego bajzlu. Nasz rząd wcale nie pomoga w tej sytuacji i przyszłę wybory wcale nie poprawią tej sytuacji, chyba, że nikt nie pójdzie do głosowania i w końcu wybory zostaną unieważnione. Być może wtedy pokażą się partie, które mają coś do zaoferowania. Niesety do tego potrzeba zmian w społecześntwie, które jest zapatrzone w obecną władze i zacofane. Potrzeba zmian, ale na tą chwile jest za dużo idiotów, którzy głosują bez zastanowienia (na wioskach pełno zacofańców, którzy głosują za tą pratią, która postawi pare piw w barze). Unia Eurpejska padnie bo nie ptrafi się zjednoczyć i w przyszłych latach nie należy się spodziewać zmiany. Jedną rzeczą ktora mnie cieszyo niechęć wobec ciaptych i mam nadzieję, że Polska się nie im nie da. Pozdro.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-27, 22:14 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-27, 22:17
Zgłoś
ellsworth 2013-03-27, 22:21
A proponował ktoś kiedyś, by podczas rejestracji jakąś całkę dawać do rozwiązania, czy coś. Może by się nieco zastopowało imbecylską gimbusiarnię, jak ten poniżej.

neva napisał/a:

Brak Finladii na mapie, Norwegia w UE? Gdzieście się geografii uczyli...?

Zgłoś
konto usunięte 2013-03-27, 22:27
ellsworth,
ellsworth napisał/a:

A proponował ktoś kiedyś, by podczas rejestracji jakąś całkę dawać do rozwiązania, czy coś.

Ty masz pojęcie jak by sadistic opustoszał!? Strzał w stopę to proponuj samobójcy, a nie sprawnemu sportowcowi iksDE
Zgłoś
xXPeinXx 2013-03-27, 22:34
Ale i tak Niemcy kontroluja cala "Srunie" wiec i tak wygrali
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-27, 22:35 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem