opec napisał/a:
To calkiem zabawne ze wszyscy nagle jebia zydow, zamiast docenić gest tego polaka.
Idac wasza logika jebac tego polaka bo nie zastrzelil j🤬ego zyda nie? 99% sadolowych internetowych napinaczy na miejscu tego zyda zesrało by sie w majty i zrobiło dokladnie to samo co on. (Ja pewnie tez)
Naprawdę nie umiesz czytać? Nikt nie mówi, że KAŻDY, kto nie ma napleta jest zabójcą, sk🤬ielem, zepsutym c🤬jem. MIMO to, patrząc na największe rodziny banksterskie(nazwiska i historie ich rodów), oraz czytając Talmud, ogarniając co się dzieje na świecie, człowiek może dojść do bardzo, bardzo nieprzyjemnych wniosków. Mianowicie, jeżeli chodzi o naród żydowski, ze względu na syjonistyczne zapędy, ma nieciekawą wizję świata, jeżeli chodzi o nas - niewiernych. Pamiętając jednocześnie, że ci ludzie, mają wszelkie zasoby materialne i ludzkie, aby tego dokonać w przyszłości. Żydzi, "generalnie", według mnie, mają jakieś spaczenie. Nie wiem, czy na tle kulturowym, czy religijnym, ale coś jest nie halo. Tu się rozchodzi o krytyczne, trzeźwe, logiczne, spójne myślenie i łączenie faktów. Szkoda, że w szkołach, czy na uczelniach tego nie ma w programie, nie? Ten obrazek to prawdopodobnie bzdura, tak na marginesie. To w końcu Internet.
podpis użytkownika
Najmocniej przepraszam, ale nie mam polskich znakow, prosze sie nie przyp🤬alac.