Coś dla prawilnych sebixów
a widziałem to już rok temu w jednej szkółce krav magowej, niby nic wielkiego, ale może się przydać a i nikogo nie potniesz przez przypadek, więc nie pójdziesz siedzieć za jakiegoś sebixa.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.
Ta na strzelaninę z czapką przychodzić...
trafi na zdecydowanego zawodnika i czapka z głowy.
weź sie wyp🤬ziel w takiej czapce
SirMajkel napisał/a:
a widziałem to już rok temu w jednej szkółce krav magowej, niby nic wielkiego, ale może się przydać a i nikogo nie potniesz przez przypadek, więc nie pójdziesz siedzieć za jakiegoś sebixa.
W Polsce wystarczy sam fakt, że się broniłeś, żeby iść do pierdla. Obrona konieczna jest nielegalna.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway
T................3
2018-08-27, 13:15
Abraxus napisał/a:
W Polsce wystarczy sam fakt, że się broniłeś, żeby iść do pierdla. Obrona konieczna jest nielegalna.
W Polsce nie ma czegoś takiego jak obrona konieczna, tylko przekroczenie obrony koniecznej
A jak się naj🤬y wyjebiesz na trawnik, to masz piękne 2 dziury w głowie.
Spoko opcja, ale jak gienki zatrzymają cię za podejrzenie posiadania czegokolwiek i w czapeczce znajdą takie coś to grubo się będziesz tłumaczył hehe
Kastet wymaga uzyskania pozwolenia wg. UOBiA więc już za samo posiadanie można wyłapać wyrok a przy okazji jest traktowany jako niebezpieczne narzędzie więc w razie bójki startujesz do wyższego wymiaru kary. Gaz i glany to najlepszy komplet.
Już myślałem, że to zasobnik na słonecznik.
wpr
2018-08-27, 20:24
Kolejny c🤬ja wart gadżet do samoobrony, który kupi jakiś bojaźliwy kuc i będzie nosił jak amulet nieśmiertelności. A w razie czego tak czy siak dostanie w ryja i nakryje się sandałami...
podpis użytkownika
Stoi żołnierz na warcie i myśli uparcie.
Co lepsze: dupa czy żarcie?
I dupa jest dobra.
I dobre jest żarcie.
Ale przej🤬e jest stać na warcie.
Za samo ukryte ostrze w przedmiocie nie przypominającym broni można mieć nieprzyjemności.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
w Polsce nie ma czegos takiego jak obrona konieczna, jak Cie leja daj sie obic najlepsza rada. Obojetnie ilu bedzie Cie lac. jesli dasz rade sie obronic to zostaniesz uznany za agresora i to na Ciebie spadnie wina, znam z autopsji.