Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2012-08-21, 20:25
To jest debilizm, nie jazda na motocyklu... dlatego właśnie motocykliści przez takie gówna mają renomę jaką mają.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-21, 20:45 1
A ja mam na takich zajebisty sposób który się sprawdził już 2 razy. Jak widzę że jakiś tak zap🤬la przez miasto to robię mu test łosia. Markuję że wbiegam na jezdnię. Jeden się tak wyj🤬. Drugiemu się udało utrzymać równowagę a jak podszedł i zaczął drzeć japę i sapać to jeszcze po nerach dostał parę razy.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-21, 21:13
Na tor wyp🤬alać, a nie po ulicach, gdzie są inni użytkownicy ruchu.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-21, 21:38
eh , czas złozyć swojego chinola.
Zgłoś
Black Snake 2012-08-21, 23:01
@wojas30, widziałem podobnych kolesi co specjalnie tak robili. Wystarczy dodać gazu a sp🤬alają aż miło ;D Raz grupka dresów (5) chciała mnie zatrzymać rozstawiając się na ulicy. Popatrzyłem, uśmiechnąłem się i gaaazu. Nigdy nie widziałem, żeby ktoś tak szybko sp🤬alał.

podpis użytkownika

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
Ciesin 2012-08-21, 23:51
Prawdziwa jazda? Prawdziwa jazda na dwóch kołach, to downhill. Nie wystarczy kupa kasy i japońska szlifierka.
Zgłoś
abraham 2012-08-22, 2:34 1
ciekawi mnie co by było jakby próbowali na polskich dziurawych drogach w zakręty na kolanie wchodzić? czuje że dobry materiał na harda by z tego był
Zgłoś
burzumek 2012-08-23, 9:41
a wie ktoś co to za utwór w tle ?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-26, 9:33
Black Snake napisał/a:

@wojas30, widziałem podobnych kolesi co specjalnie tak robili. Wystarczy dodać gazu a sp🤬alają aż miło ;D Raz grupka dresów (5) chciała mnie zatrzymać rozstawiając się na ulicy. Popatrzyłem, uśmiechnąłem się i gaaazu. Nigdy nie widziałem, żeby ktoś tak szybko sp🤬alał.

Jak jeździsz koło przedszkola to się nie dziwię że sp🤬alali. Mnie te wasze podziurawione wydechy nie ruszają. Gazuj aż wałek ukręcisz albo ci tłok górą wyjdzie.
Zgłoś