konto usunięte
2014-03-05, 7:31
Heisenberg na ostatnim zdjęciu po prawej :O najwidoczniej wziął sprawy we własne ręce
no może na przedostatnim, wybaczcie, wczoraj ostatki
Władmir i ty na sadolu siedzisz?
xway
2014-03-05, 7:52
Nie ma to jak wrzucić zdjęcie wesołych rusków z Krymu robiących foty z żołnierzami ruskiej armii.
Pokażcie mi tu na zdjęciu chodź jednego Ukraińca!
krym ma autonomie, niech zrobią głosowanie i lud wybierze do kogo się przyłączyć.
eryq
2014-03-05, 8:44
na większości z tych zdjęć jest ten sam wojskowy
Dla wszystkich, który wierzą w tę propagandę, wklejam zdjęcie ukazujące skutki okupacji Polski przez pomiot sowiecki.
Chciałbym byście na chwilę zatrzymali się i zastanowili nad tym postem. To właśnie jest przykład wpływania na opinię innego kraju.
Przeciwstawienie amerykanów na zdjęciu z rozwalonym samochodem i uśmiechniętych radzieckich żołnierzy, z dziećmi na rękach, otoczonych przez uśmiechniętych ludzi.
Pierwsza myśl - uch, amerykanie mordercy a na krymie ludzie cieszą się że "cywilizacja" radziecka zawitała.
Pod spodem oczywiście cała dyskusja.
To już nawet nie jest finezja. Ta propaganda jest tak prymitywna że zaczyna to po prostu być widoczne dla coraz większej grupy osób. Wiadomo od dawna że ruscy mają cały sztab od propagandy a internet jest kolejnym polem działania, tak jak kiedyś place w miastach czy gazetki.
I potem taki wania , może nawet studiujący w Polsce stara się wmówić że rosja która morduje wszystkie narody wokoło, łącznie z uciskaniem samych rosjan jest cool i spoko.
@Bociek - czy ty k... wierzysz, że to zadziała? W kraju który tyle wycierpiał od rosji, całe pokolenia wywiezione na sybir, zamordowane w katowniach, pokolenia stracone a kraj zacofany? I co, pokazujesz nam k... ruskich bandytów otoczonych wiankiem uśmiechniętych ludzi z kwiatami?? Przecież to już k... było! Stalin na zdjęciach dostawał kwiatki od dzieci i co - to ma znaczyć że nie był barbarzyńcą?
No nie mogę z takiej propagandy. U nas też było tak wesoło. Nie było mi dane żyć tamtych czasach, ale z tego co wiem do 89 ludzie nie wiedzieli co robić z tego szczęścia. Ameryka to też dziady co widzą we wszystkim swój interes i za niego bez problemu przejmą kontrole nad państwem, ale nikt mi nie wmówi ze kacapy mają dobre intencje.