Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:03
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-03-05, 7:31 1
Heisenberg na ostatnim zdjęciu po prawej :O najwidoczniej wziął sprawy we własne ręce

no może na przedostatnim, wybaczcie, wczoraj ostatki
Zgłoś
Dezeus 2014-03-05, 7:35 5
Władmir i ty na sadolu siedzisz?
Zgłoś
xway 2014-03-05, 7:52 3
Nie ma to jak wrzucić zdjęcie wesołych rusków z Krymu robiących foty z żołnierzami ruskiej armii.
Pokażcie mi tu na zdjęciu chodź jednego Ukraińca!
Zgłoś
arekkomp 2014-03-05, 7:52 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
InnyName 2014-03-05, 8:05 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Shaggy93 2014-03-05, 8:16 2
Zgłoś
Kaszysz 2014-03-05, 8:27
krym ma autonomie, niech zrobią głosowanie i lud wybierze do kogo się przyłączyć.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-05, 8:34 3
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-05, 8:34 1
Zgłoś
eryq 2014-03-05, 8:44 1
na większości z tych zdjęć jest ten sam wojskowy
Zgłoś
obr113 2014-03-05, 8:50 6
Dla wszystkich, który wierzą w tę propagandę, wklejam zdjęcie ukazujące skutki okupacji Polski przez pomiot sowiecki.
Zgłoś
CarloZ 2014-03-05, 9:03 11
Zgłoś
SunLee 2014-03-05, 9:05 6
Chciałbym byście na chwilę zatrzymali się i zastanowili nad tym postem. To właśnie jest przykład wpływania na opinię innego kraju.

Przeciwstawienie amerykanów na zdjęciu z rozwalonym samochodem i uśmiechniętych radzieckich żołnierzy, z dziećmi na rękach, otoczonych przez uśmiechniętych ludzi.

Pierwsza myśl - uch, amerykanie mordercy a na krymie ludzie cieszą się że "cywilizacja" radziecka zawitała.

Pod spodem oczywiście cała dyskusja.

To już nawet nie jest finezja. Ta propaganda jest tak prymitywna że zaczyna to po prostu być widoczne dla coraz większej grupy osób. Wiadomo od dawna że ruscy mają cały sztab od propagandy a internet jest kolejnym polem działania, tak jak kiedyś place w miastach czy gazetki.
I potem taki wania , może nawet studiujący w Polsce stara się wmówić że rosja która morduje wszystkie narody wokoło, łącznie z uciskaniem samych rosjan jest cool i spoko.

@Bociek - czy ty k... wierzysz, że to zadziała? W kraju który tyle wycierpiał od rosji, całe pokolenia wywiezione na sybir, zamordowane w katowniach, pokolenia stracone a kraj zacofany? I co, pokazujesz nam k... ruskich bandytów otoczonych wiankiem uśmiechniętych ludzi z kwiatami?? Przecież to już k... było! Stalin na zdjęciach dostawał kwiatki od dzieci i co - to ma znaczyć że nie był barbarzyńcą?
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-05, 9:26
Dbają o imidż.
Zgłoś
zxcasdqwe 2014-03-05, 9:32
No nie mogę z takiej propagandy. U nas też było tak wesoło. Nie było mi dane żyć tamtych czasach, ale z tego co wiem do 89 ludzie nie wiedzieli co robić z tego szczęścia. Ameryka to też dziady co widzą we wszystkim swój interes i za niego bez problemu przejmą kontrole nad państwem, ale nikt mi nie wmówi ze kacapy mają dobre intencje.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem