👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

tatay napisał/a:
Chłopaki sobie zrobili filmik na beke zeby za kilka lat mieć co wspominać a wy po nich jedziecie ciekawe co będziecie mieć wspominać za 20lat...
zakładasz, że nikt tutaj nie ma życia poza sadolem?
w chszczonowie macie koks w ogóle?

Jaja sobie robią, a Wy hejtujecie, przecie widac, że to dla zwały...jakby byli chudzi jak połowa sadoli, to połapali by się niektórzy, że to nie na poważnie? ;D

Dzimi napisał/a:
coca cola, mąka, skóropodobne kurteczki, tatuaże z gehenny, ciężarki, napinanie się i ciemne okulary, dosłownie mafia
![]()
BUUUHAHAHHAHA

Tatuaże z gehenny!!

Co za baran!
Ale pewnie zaraz napisze, że to było celowe. Tylko dlaczego nie z wielkiej litery?

a niech pyknie serie ta sztanga a nie z ledwoscia raz podniusl, a ten typek w siwej koszulce... zajebisty ma garb na plecach

stankry napisał/a:
BUUUHAHAHHAHA
Tatuaże z gehenny!!
Co za baran!
Ale pewnie zaraz napisze, że to było celowe. Tylko dlaczego nie z wielkiej litery?
przypatrz sie na wczesniejsze posty dziecko drogie

DeSalvoo napisał/a:
Napisz to jeszcze w 5 innych tematach i opuść nas na miesiąc sfrustrowany gimnazjalisto
na gimnazjum to chyba edukacje zakończyłeś

Dziamian napisał/a:
na gimnazjum to chyba edukacje zakończyłeś
![]()
Mylisz się, gimnazjalisto

Potwierdza się stara prawda - jak ktoś ma w mięśniach to nie ma w głowie...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie