podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<"dobry" to pojęcie względne.
Pamiętam ile płacono za bycie uczestnikiem marszów róznych w warszawie to mniej więcej płacono ci tak pi razy drzwi ok 3/4 litra wódki na pieniądze to przeliczając sprzed kilku lat. Wtedy to było między 25-40zł więc "na flaszkę" starczało to k🤬a jechali.
Tym pajacom pewnie 20-50 dolarów od łba płacą.
W necie od c🤬ja też ofert pracy dla trolli gdzie płacą między 50gr a 1.50zł za komentarz ponad 255 znaków.
Nikt k🤬a za damski c🤬j by tam nie stał.
"dobry" to pojęcie względne.
Pamiętam ile płacono za bycie uczestnikiem marszów róznych w warszawie to mniej więcej płacono ci tak pi razy drzwi ok 3/4 litra wódki na pieniądze to przeliczając sprzed kilku lat. Wtedy to było między 25-40zł więc "na flaszkę" starczało to k🤬a jechali.
Tym pajacom pewnie 20-50 dolarów od łba płacą.
W necie od c🤬ja też ofert pracy dla trolli gdzie płacą między 50gr a 1.50zł za komentarz ponad 255 znaków.
Nikt k🤬a za damski c🤬j by tam nie stał.
Ja tego nie rozumiem, gaz lzawiacy jest ogolnie dostepny, spikac po oczach az sami sie zesrają z bolu I pójdą do domow.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Pamiętam ile płacono za bycie uczestnikiem marszów róznych w warszawie
Są na świecie grupy nietykalne. Wyjdą ludzie na ulicę, którym na prawdę dzieje się źle to ich pobiją i spacyfikują. Wyjdą grupy opłacane, keowane, jak kody, wściekłe macice, czy cioty, to nie dość że będą łazić, to jeszcze będą ochraniani.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Jest jeszcze inna opcja - wysyła się media tam gdzie trzeba, a resztę cienkim sikiem zlewa.
podpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.