👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
maksymilian45 napisał/a:
Sport dla facetów z jajami
![]()
Z jajami, ale bez mózgu. A w życiu niestety oba organy są równie ważne.
Były próby organizacji ligi międzynarodowej na tych zasadach. Odbył się zaledwie jeden mecz. I później o rozgrywkach ucichło. Dopowiem, że tamten mecz wygrali Polacy, a grali z prekursorami, czyli Włochami. FFL - Fight Football League
Gówno prawda że nie ma zasad. Wiele meczy, również finałowych, przerwano z powodu bójek, nieopuszczania boiska przez graczy którzy zostali w ten sposób ukarani przez sędziego itp.

Historia powoli zatacza koło. Ludu baw się i ucztuj. Podziwiajcie, jak się gladiatorzy tłuką.. rozrywka na poziomie...
P.S. @qwerq221 mylisz się grubo. Nie ma znaczenia kategoria wagowa ta sama. Jednym przypadkowym ciosem, jeden może zabić drugiego lub uszkodzić na całe życie, wcale nie będąc chuckiem norissem. Za dużo się filmów na oglądałeś.
P.S. @qwerq221 mylisz się grubo. Nie ma znaczenia kategoria wagowa ta sama. Jednym przypadkowym ciosem, jeden może zabić drugiego lub uszkodzić na całe życie, wcale nie będąc chuckiem norissem. Za dużo się filmów na oglądałeś.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie