ludzie nie ma co sie oszukiwac sporo osob potrafi wypic na hejnal wode... Sztuka stac po tym albo pic dalej... Mozliwe ze pozniej nazwyczajniej w swiecie polecial do kibla i sobie pawia puscil... DOMAGAM SIE KONTYNUACJI NAGRYWANIA!!!

podpis użytkownika
Ola gringo
F A K E jak nic!
podpis użytkownika
ŁO K🤬A! JA TO NAPRAWIE W MORDE J🤬E!
ciekawe jakie musi być nagłe p🤬lnięcie po takiej ilości alkoholu
podpis użytkownika
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Głownie mnie interesuje ich stan po jakiejś godzince, no może 30minutach

Rzygać mi się chcę jak widzę takich leszczy, którzy wódki nie umieją dobrze pić, a szpanują wrzucając filmiki na youtube -.- nawet z łokcia nie jebnął
chciałbym zobaczyc co sie dzieje z tymi ludźmi 30 min później

reSPECT napisał/a:
jak się nazywa jego konto?
K🤬A
czy tak ciężko poszukać? zajęło mi to równe 10sekund czyli tyle ile otworzenie youtube i wpisanie "absolut vodka"
użytkownik: shoenice22

z jz oto ogzladam jak pilem i jestem dobraw i che ogladac jeszcze

mac3k napisał/a:
Zauważ że w Polsce też są akcyzy a tam jej nie ma ! I nie sądze żeby to była woda ale jak zwykle p🤬lone polaczki nie wierzą że ktoś jest w stanie otworzyć przełyk i wyp🤬olić flaszkę wódki na raz ! Miłego dnia !
sam k🤬a p🤬lony polaczek jestes kmiocie j🤬y. Mozna wierzyc ze ktos jest to w stanie zrobic ale moim zdaniem to jest litrowa butelka a jeszcze nie widzialem zeby ktos bez fejku litra gorzaly wyp🤬olil. A ty k🤬a c🤬lu bedziesz p🤬lil farmazony i sie za znawce wielkiego uwazal i bedziesz kogos polaczkiem nazywac jak sam k🤬o koprem p🤬lonym jestes!! Kopry na busa!!!!!!!!