👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby nie dostali od białych silnika i kół (technologi chociażby) to teraz srałby w krzakach a nie jeździł na tym drewnianym c🤬jostwie.
loty w kosmos, superkomputery, wodorowe samochody, sieć 5g, lasery wojskowe, okręty atomowe, a makumby budują pierwszy samochód z gałązek i deseczek o prędkości maksymalnej 8km/h i pomyśleć że od lat 50-60 XX wieku w Afrykę władowano biliony dolarów jako pomoc humanitarna... jap🤬le
Jakby co drugi miał taki zapał do pracy jak ten na piździku z drewna to Afryka nie byłaby w czarnej piździe jak teraz

Ja p🤬le, pojazd ze spróchniałych patyków zbitych gwoździami!

Drzewa to naturalne siedliska małp.
Dindu nie umiał rozstać się ze swoim nadrzewnym gniazdem, to zbudował sobie mobilne gniazdo.
Z naturą nie wygrasz
Dindu nie umiał rozstać się ze swoim nadrzewnym gniazdem, to zbudował sobie mobilne gniazdo.
Z naturą nie wygrasz

Bul_od_bytu napisał/a:
Jakby co drugi miał taki zapał do pracy jak ten na piździku z drewna to Afryka nie byłaby w czarnej piździe jak teraz
I tu jest czarny pies pogrzebany

Afryka zawsze będzie w dupie. Nikomu na świecie nie jest potrzebna bogata, samowystarczalna Afryka. Nie dość, że przeciętny Mokebe ma iloraz inteligencji kopca termitów (bez termitów), to jak jacyś biali zaczynali ogarniać biznes to zaraz mambusy roznosili ich na maczetach.
Jego główny rywal z sąsiedniego plemienia, kilka kroków przed nim, bo udało mu się stworzyć pojazd z drutu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie