📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Leouch napisał/a:
To Ty ile masz wzrostu, że takie niskie dziewczyny Ci odpowiadają?dziewczyna do 165cm i 50 kg, nic innego nie akceptuje
![]()

bloodwar napisał/a:
Pieprzone żyrafy?@Chewbacca - bo 175 cm to w zasadzie nie jest "normalny" wzrost tylko już "mutant" (bez urazy
bo dla kobiet średnia to jakieś 160-170, wszystko powyżej tego to "pieprzone żyrafy" a poniżej "karlice"

człowieku! nie dodawaj więcej tego rodzaju filmów gdyż gimbusy, podczas oglądania będą tak ganiać renifera, że nam się odwodnią! i kto później doda komentarz typu :"kórcze alebym róhał"...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie