Przecież oni mają broń...po c🤬j wysiadać? Jak ojciec strzela do bażanta zimą to nie wyłazi, tylko z okna samochodu wali. Głupie dałny
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
góra.
Myślisz że on wyskoczył żeby złapać dziecko i zastrzelić? Widzę internet inteligencja opanowała.
Myślisz że on wyskoczył żeby złapać dziecko i zastrzelić? Widzę internet inteligencja opanowała.
@nimrOd
A ja widzę, że ty też do najinteligentniejszych ludzi nie należysz... Kurna to gołym okiem widać, że nasz kolega CELOWO to napisał i CELOWO sobie JAJA robi. Daremny jesteś. A jak chcesz sie przyp🤬solić do mnie to możesz tylko do ortografi, ponieważ mam umysł ścisły, a nie humanistyczny.
A ja widzę, że ty też do najinteligentniejszych ludzi nie należysz... Kurna to gołym okiem widać, że nasz kolega CELOWO to napisał i CELOWO sobie JAJA robi. Daremny jesteś. A jak chcesz sie przyp🤬solić do mnie to możesz tylko do ortografi, ponieważ mam umysł ścisły, a nie humanistyczny.
Dzielny amerykański żołnierz przegonił grupę terrorystów! Bohater!

@powell
Pic za c🤬ja nie powiązany z tematem, ale jest zajebisty, więc masz piwo
Pic za c🤬ja nie powiązany z tematem, ale jest zajebisty, więc masz piwo

Jakoś w 20 sekundzie filmiku od ~Cthulhu obiło mi się o uszy słowo 'c🤬ju' ;dd

Mi się najbardziej podoba ten moment jak ta młoda w niebieskim sweterku przypieprzyła innemu xD