Jak wiadomo, przy obecnej jakości kandydatów na Euro(p)osłów pójście na wybory można porównac jedynie do wizyty w burdelu celem wybrania sobie żony. Niemniej jednak, taka czynność była w minioną niedzielę naszym obywatelskim obowiązkiem- oto jak powinna była wyglądać prawidłowo wypełniona karta do głosowania:
P.S. Głos, który został oddany po zrobieniu zdjęcia JEST WAŻNY. Przepisy nic nie mówią o przyozdabianiu kart do głosowania
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2009-06-09, 2:43
"pójście na wybory można porównac jedynie do wizyty w burdelu celem wybrania sobie żony" - piwo za to
"daunem" jest ten kto nie poszedł na wybory.
konto usunięte
2009-06-09, 9:10
Najwięcej mają do powiedzenia ci którzy albo nie idą glosować w ogóle, albo ci którzy nie mają kompletnie pojęcia o tym co się dookoła nich dzieje, w kółko powtarzając te same schematy typu: "oszukali/okradli mnie!"
ja swoją kartę głosowania też udekorowałem ale cholera aparatu nie miałem ze sobą
konto usunięte
2009-06-09, 14:20
ja na tym głosowaniu byłem i dałem szansę wszystkim, to znaczy że zakreśliłem wszystkie okienka. bo ich nie lubię
konto usunięte
2009-06-10, 0:45
nostry!! Nie głosowałeś na LIBERTAS?? Ale z Ciebie cham bez matury...
(dla osób posiadających poniżej 80 IQ - to była ironia, dziękuje)
Sidd
2009-06-10, 11:45
Ja osobiście głosowałem na Danutkę Hojarską (dostępna była dopiero po wprowadzeniu specjalnej sekwencji ciosów), lecz gdyby nie ona to byłby mój faworyt:
konto usunięte
2009-06-26, 10:20
czlapi napisał/a:
ja swoją kartę głosowania też udekorowałem ale cholera aparatu nie miałem ze sobą
niechcący postawiło mi się piwo: /