Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jak wiadomo, przy obecnej jakości kandydatów na Euro(p)osłów pójście na wybory można porównac jedynie do wizyty w burdelu celem wybrania sobie żony. Niemniej jednak, taka czynność była w minioną niedzielę naszym obywatelskim obowiązkiem- oto jak powinna była wyglądać prawidłowo wypełniona karta do głosowania:

P.S. Głos, który został oddany po zrobieniu zdjęcia JEST WAŻNY. Przepisy nic nie mówią o przyozdabianiu kart do głosowania

podpis użytkownika

21 = 3 * 7
Zgłoś
r................y 2009-06-09, 2:43
"pójście na wybory można porównac jedynie do wizyty w burdelu celem wybrania sobie żony" - piwo za to
Zgłoś
dwakilo 2009-06-09, 3:01 2
"daunem" jest ten kto nie poszedł na wybory.

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
R................x 2009-06-09, 9:10
Nie idziecie głosować, nic nie chcecie zmienić to k🤬a nie narzekajcie że jest źle jak dupy nie ruszyliście żeby było lepiej! Zawsze na wyborach trzeba wybrać mniejsze zło.
Zgłoś
boston808 2009-06-09, 11:30
Najwięcej mają do powiedzenia ci którzy albo nie idą glosować w ogóle, albo ci którzy nie mają kompletnie pojęcia o tym co się dookoła nich dzieje, w kółko powtarzając te same schematy typu: "oszukali/okradli mnie!"
Zgłoś
Człapi 2009-06-09, 11:43 1
ja swoją kartę głosowania też udekorowałem ale cholera aparatu nie miałem ze sobą

podpis użytkownika

Tym samym mózgiem myśleć i wierzyć?
Zgłoś
K................a 2009-06-09, 14:20
ja na tym głosowaniu byłem i dałem szansę wszystkim, to znaczy że zakreśliłem wszystkie okienka. bo ich nie lubię
Zgłoś
pepson 2009-06-10, 0:45
nostry!! Nie głosowałeś na LIBERTAS?? Ale z Ciebie cham bez matury...

(dla osób posiadających poniżej 80 IQ - to była ironia, dziękuje)
Zgłoś
Sidd 2009-06-10, 11:45 1
Ja osobiście głosowałem na Danutkę Hojarską (dostępna była dopiero po wprowadzeniu specjalnej sekwencji ciosów), lecz gdyby nie ona to byłby mój faworyt:

Zgłoś
P................a 2009-06-26, 10:20
czlapi napisał/a:

ja swoją kartę głosowania też udekorowałem ale cholera aparatu nie miałem ze sobą

niechcący postawiło mi się piwo: /
Zgłoś
kojocik 2010-11-26, 8:36 1
Rhox napisał/a:

Nie idziecie głosować, nic nie chcecie zmienić to k🤬a nie narzekajcie że jest źle jak dupy nie ruszyliście żeby było lepiej! Zawsze na wyborach trzeba wybrać mniejsze zło.

Te " ...zeby bylo lepiej!" to mnie rozj🤬o i za to moze sie skusze na piwko, ale mowisz mniejsze zlo ? Jakie k🤬a mniejsze ? tak czy siak jest j🤬e zlo wiec po co glosowac ? Olac to i lepiej w domku z kumplem piwko wypic niz jeszcze tracic czas dla tych darmozjadow...
Naobiecywac to i ja moge dla admina sadola ze za stanowisko prawej rekawiczki ufunduje kazdemu darmowa prostytutke na hardzie , a po wszystkim zap🤬le ile sie da i nie zobaczycie panienek, nawet z k🤬sami... Takie to p🤬lenie kotka za pomoca mlotka...
Zgłoś