Rzeszów, dziś rano, prawie jak w Rosji.... materiał własny.
jednak co Rosja to Rosja..W Rosji by jebło...
k................z
2013-04-25, 14:14
i z czym żeś tu wyskoczył
Rzeszów, Okulickiego koło Watkemu Agnieszka ^^
@Doskok, jeżeli Rzeszów to już Ukraina ( rosja ) to warszawa to Białoruś
m................p
2013-04-25, 14:18
od razu widać, że to nie Rosja - szyba nie pęknięta
jap🤬le, to nie jest k🤬a poczekalnia, do kosza z tym gównem
2012.09.18 - widzę, że jeszcze końca świata nie zaliczyłeś
J................S
2013-04-25, 15:09
nie ma piwa, bo nikt nie zginął
m................s
2013-04-25, 15:17
Ja to juz pierdziele i kupuje jakas bron. Wczoraj w Lodzi pomiedzy mna a straza miejska jakies warzywko na scigaczu prawie mi lusterko oberwal, im tak samo. Ladnie sobie wjechal przed moje auto, spojrzal czy koguty wlaczyli (oczwiscie zero reakcji ze strony tej sp🤬olonej strazy miejskiej) no i dalej miedzy autami. Poklaskalem straznikom to na nastepnym skrzyzowaniu na zielonym swietle dla lewo skretu tramwaj ladnie sobie z naprzeciwka na pewniaka sie wpierdzielil przed ruszajace auta i c🤬j. Jebac ten kraj i takich kierowcow.
p🤬lcie co chcecie, ale koleś w czerwonym refleks skurywysyński miał
mathias napisał/a:
Ja to juz pierdziele i kupuje jakas bron. Wczoraj w Lodzi pomiedzy mna a straza miejska jakies warzywko na scigaczu prawie mi lusterko oberwal, im tak samo. Ladnie sobie wjechal przed moje auto, spojrzal czy koguty wlaczyli (oczwiscie zero reakcji ze strony tej sp🤬olonej strazy miejskiej) no i dalej miedzy autami. Poklaskalem straznikom to na nastepnym skrzyzowaniu na zielonym swietle dla lewo skretu tramwaj ladnie sobie z naprzeciwka na pewniaka sie wpierdzielil przed ruszajace auta i c🤬j. Jebac ten kraj i takich kierowcow.
straż miejska może zatrzymać kierowcę chyba tylko w wypadku niezastosowania się do znaku b-1 (taki okrągły, biały, z czerwoną obwódką).
G................4
2013-04-25, 16:10
to chyba okulickiego w rzeszowie
okrężnica napisał/a:
Dziś rano w zeszłym roku.
i o 21 słońce na niebieskim niebie ....
@GrzesMk4
Też mi się tak wydaje
Gdy tylko zobaczyłem, że Rzeszów musiałem obejrzeć
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i c🤬j.
c................6
2013-04-25, 23:50
Po co ci ta kamera? Nie nauczyłeś się od ruskich, że ci z kamerami mają wypadki?
B................o
2013-04-26, 1:28
w Częstochowie miałem podobną sytuację... Droga jednokierunkowa, dwa pasy, na prawym pasie koleś się zatrzymał przed pasami aby puścić pieszych to ja wyjeżdżam spokojnie przecinając drogę, dobrze, że nie zmieniałem biegu bo bym nie zdążyć sp🤬olić przed BMW E36... J🤬y sk🤬iel zabiłby mnie i przy okazji pieszego... Dlatego za wyprzedzanie na pasach jest 9 pkt karnych i 500 zł bez gadania.
Ładne drogi macie w tym Rzeszowie