Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szadol 2013-01-04, 20:27
A ja bym dał mandat tym ośmiu cwaniakom po prawej co go ewidentnie nie chcieli wpuścić
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-04, 21:13
szyba wiedziała co ją czeka i pękła wcześniej
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-04, 21:21
Kowal_ssj5 napisał/a:

Jak skręcasz w prawo to patrzysz czy z prawej nic nie jedzie? Jakoś wątpię.

Wyobraź sobie sytuację... Wyprzedzałam kiedyś laskę w Punciaku (jechała 30km/h) w dozwolonym miejscu - przerywana linia itd. I wyjechał mi dziadek z prywatnej posesji. Czyli włączał się do ruchu. Do kolizji nie doszło, bo zdążyłam zjechać za Punto. Ale np. gdyby dziecko przebiegało właśnie w tej chwili przez jezdnię, gdy dziadek opuszczał swój podjazd? Byłby niewinny spowodowania kalectwa u dzieciaka, bo nie ma obowiązku spojrzenia w prawo? Masz OBOWIĄZEK ZACHOWANIA WSZELKIEJ OSTROŻNOŚCI włączając się do ruchu! Stary, spakuj lepiej tornister do szkoły.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-04, 21:45 1
Bez względu na to kto jest winny, to STRACH NA DROGĘ WYJEŻDŻAĆ. Przecież połowa z was nie powinna mieć prawa jazdy.
Zgłoś
@ndrew 2013-01-04, 22:43
@Oczko

Nie wiem za co te piwa skoro nie masz racji.
Zgłoś
PrezesTegoBurdelu 2013-01-04, 23:34 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-05, 12:05
co za debile nadal uważają, że to wina czerwonego opla? Ograniczenie do 40, roboty drogowe i zwężenie drogi. Poza tym wyprzedzanie na skrzyżowaniu i przejściu dla pieszych przed skrzyżowaniem. Gimbusy to nie GTA
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-05, 12:56 1
Pan W Anal Wjeżdżam wszystko ładnie ujął!
Nie ma żadnej linii ciągłej na tej drodze, nie ma żadnego znaku informującego o skrzyżowaniu, bądź zakazie wyprzedzania (znak A12a - obustronne zwężenie jezdni nie zabrania wyprzedzania, podobnie jak B-33 -ograniczenie prędkości). Każdy bystry zauważy, że do zdarzenia nie doszło na skrzyżowaniu, to jest wyjazd z posesji. Reasumując, winny kolizji jest kierowca włączający się do ruchu, natomiast bohater o ile otrzymałby mandat, to tylko za wyprzedzanie bezpośrednio przed przejściem dla pieszych.
Zgłoś
Abi.M.Sahim 2013-01-05, 13:31
@W Anal Wjeżdżam ma sporo racji...

Ale - nie wiemy jednej rzeczy - czy akcja filmiku dzieje się na terenie zabudowanym, czy poza nim? (taa - co z tego że las - znam kilka takich miejscowości, w różnych częściach Polski, w których w terenie zabudowanym widać kilka domów i tylko drzewa...)

W każdym razie, do czego piję - jeżeli to było poza terenem zabudowanym to spoko - winny jest wyjeżdżający Opel. Ale jeżeli w zabudowanym... No cóż - w terenie zabudowanym przy każdym wyjeździe z posesji jest zakaz wyprzedzania, więc wina spada wyłącznie na kierowcę dyskoteki.

Inna rzecz, że MIAŁ sporo miejsca żeby się "schować" - gdyby chciał to bez problemu wróciłby na prawy pas... Jawną głupotą było wyprzedzanie na upartego tak długiego sznura samochodów.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-05, 14:01
Kolego El-Miczelov, a gdzieś Ty znalazł taki przepis?
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-05, 22:36
babycow napisał/a:

Wlacz glosniki idioto.

Miałem włączone i bardzo tego żałuje
Zgłoś
~CanesPL 2013-01-12, 1:15
El-Miczelov napisał/a:

(...)
Ale - nie wiemy jednej rzeczy - czy akcja filmiku dzieje się na terenie zabudowanym, czy poza nim?(...)

Najprawdopodobniej jeszcze w terenie zabudowanym.

podpis użytkownika

zrzutka.pl/ffm2du
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem