Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ElPrimero 2025-03-24, 20:24
Nie zdziwiło mnie, że samochody na filmie mają włoskie rejestracje. Kto miał okazję choć parę dni pojeździć po ulicach Apulii, Kalabrii czy Basilikaty, ten się w cyrku nie śmieje. Widok kogoś, kto się źle zadał, po czym stwierdza "a c🤬j, to tylko lakier" i piłuje, wykorzystując błotnik swojego samochodu jako punkt podparcia dla wykonania obrotu, nie jest niczym dziwnym w tamtejszym chlewie
Zgłoś
pecik2006 2025-03-24, 20:39 2
Ciekawe jaki zawód wykonuje taki człowiek, kim on jest, co w życiu robi? Przecież to jest nie do ogarnięcia, że inteligentna istota potrafiłaby wielokrotnie popełniać ten sam błąd nie wyciągając z tego wniosków.
Zgłoś
Sidyk 2025-03-24, 21:54
Czy tylko ja widzę że kamerujący stoi na pasach jak zwykly zjeb ?
Zgłoś
MYKELE 2025-03-24, 22:38
Autor napisał/a:

Sprzęgło, a nie silnik.

Silnik też już klepie pod koniec
Zgłoś
Rangraf 2025-03-25, 1:53
iguana89 napisał/a:

Jak to coś zdało prawo jazdy🤣

A myślisz, że zdało?
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-03-25, 6:26
Autor napisał/a:

Sprzęgło, a nie silnik.

Wydaje mi się że to jednak opona.
Zgłoś
Roskosmos 2025-03-25, 10:14
Ofensywa Hitlera w Ardenach xD
Zgłoś
Autor 2025-03-25, 12:42
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Wydaje mi się że to jednak opona.

Możliwe, że mechanizm różnicowy zadziałał. Być może prawy przód lekko uniósł się w powietrze i koło zaczęło buksować.
Zgłoś
Anonimowyja 2025-03-25, 17:56
Aż jebie sprzęgłem przez monitor.
Zgłoś