👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
waho. napisał/a:
Przejażdżka taką kolejną jest fajna gdy:
- ma się 15lat
- jedzie się pierwszy raz.
Później emocje nie są już tak ekspansywne.
Oj mógłbyś się zdziwić. Przejechałbyś się na takich konkretnych to w gaciach byłoby ciepło.

to jest moje największe marzenie:
watch?v=VUCC1ZOxs94&feature=player_embedded
jeździłam niestety na trochę mniejszych, ale i tak za każdym razem jest tak samo zajebiście
Tutenchamonka, mi się raz w życiu zdarzyło coś takiego też. koleś tak szybko zapinał te zabezpieczenia, a ja byłam na samym końcu, że miałam cały czas banię, że jestem niedopięta i wypadnę
ale to też fajne uczucie, raz na jakiś czas, poczuć serce w dupie
watch?v=VUCC1ZOxs94&feature=player_embedded
jeździłam niestety na trochę mniejszych, ale i tak za każdym razem jest tak samo zajebiście

Tutenchamonka, mi się raz w życiu zdarzyło coś takiego też. koleś tak szybko zapinał te zabezpieczenia, a ja byłam na samym końcu, że miałam cały czas banię, że jestem niedopięta i wypadnę

Jechałem dokładnie na tym rollercoasterze, jak wózek się zatrzymał połowa ludzi znowu zobaczyła swoje śniadanie
Na chodniku przy wyjściu były już nawet jaśniejsze placki.

Rhox, to nie jest czasem valibi world?? bo coś mi się kojarzy
moje ulubione to goliath z valibi (chociaż dość lajtowy, ale zajebiście zrobiony):
watch?v=DWqKZQ2dGUU&feature=player_embedded
i big one w blackpool (podobno najwyższy w europie):
watch?v=ipeqXKzfloE&feature=related
(nie mam teraz czasu wgrywać każdego filmu z osobna na dysk, mam nadzieję, że kiedyś zahula znowu uploaderka na sadzie..)

moje ulubione to goliath z valibi (chociaż dość lajtowy, ale zajebiście zrobiony):
watch?v=DWqKZQ2dGUU&feature=player_embedded
i big one w blackpool (podobno najwyższy w europie):
watch?v=ipeqXKzfloE&feature=related
(nie mam teraz czasu wgrywać każdego filmu z osobna na dysk, mam nadzieję, że kiedyś zahula znowu uploaderka na sadzie..)

Scarlet napisał/a:
kiedyś zahula znowu uploaderka na sadzie..
Przecież działa, nad SB masz nawet powiadomienie:
Cytat:
08.04.2010: Bezpośredni upload filmów z serwisów Youtube i Liveleak został przywrócony!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie