👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

dziwnie to wyglada, jakby awaria sygnalizacji. Widac samochod ktory jedzie w tym samym kierunku co ten z prawej, ale z przeciwnym zwrotem. Czyli ze obaj na czerwonym przejechali?
musze sobie kupic taką kamerke
musze sobie kupic taką kamerke

kierowca pojazdu wjechal na skrzyzowanie na czerwonym swietle gdyz nie udalo mu sie wyhamowac na sliskiej nawierzchnie
nie trzeba byc idiota, frajerem, debilem do odstrzalu itp zeby miec taki wypadek
wystarczy, ze zalaczy sie abs, ktory na osniezonym asfalcie tylko pogarsza sytuacje
na filmiku dokladnie widac, ze kola naprzemiennie blokuja sie i puszczaja, gdyz tak wlasnie dziala abs
osobiscie raz mialem podobna sytuacje, gdy przy 40kmh musialem wyjechac na przeciwny pas, gdyz nie dalbym rady wyhamowac. mialem szczescie, ze nic nie jechalo z przeciwka.
znajomy przy 60kmh wyprzedzil samochod na hamulcu
tak, wiem o pulsacyjnym wciskaniu pedalu hamulca, ale tez niewiele to daje
oczywiscie wiekszosc z was drodzy sadysci nie ma o jezdzie samochodem zielonego pojecia (ewentualnie gral w need for speeda), gdyz dojezdza do szkoly gimbusem / z mama. bez obrazy dla reszty sadoli
nie trzeba byc idiota, frajerem, debilem do odstrzalu itp zeby miec taki wypadek
wystarczy, ze zalaczy sie abs, ktory na osniezonym asfalcie tylko pogarsza sytuacje
na filmiku dokladnie widac, ze kola naprzemiennie blokuja sie i puszczaja, gdyz tak wlasnie dziala abs
osobiscie raz mialem podobna sytuacje, gdy przy 40kmh musialem wyjechac na przeciwny pas, gdyz nie dalbym rady wyhamowac. mialem szczescie, ze nic nie jechalo z przeciwka.
znajomy przy 60kmh wyprzedzil samochod na hamulcu
tak, wiem o pulsacyjnym wciskaniu pedalu hamulca, ale tez niewiele to daje
oczywiscie wiekszosc z was drodzy sadysci nie ma o jezdzie samochodem zielonego pojecia (ewentualnie gral w need for speeda), gdyz dojezdza do szkoly gimbusem / z mama. bez obrazy dla reszty sadoli

No ale na samym początku filmiku czuć ewidentną woń działu hard ale potem tylko lekki niesmak pozostaje. Ciekawi mnie czemu jest tyle osób co nagrywają filmy gdy prowadzą ...

Oczywiscie co rosja !! wkuwiaja mnie juz te filmiki od ruskich no ile razy mozna jak widze ze cos jest z rosji to moja irytacja juz nie ma granic .

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie