👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teatralność całego przedsięwzięcia sprawia, że do ust ciśnie mi się takie znane słowo na ''F'', rymujące się z ''cake''...
nergal616 napisał/a:
dziwne, że nikt jeszcze tego nie napisał...
fajna dupa.
fajna dupa

Cios niezły koleś ma przerąbane jak dojdzie do prawdziwego bicia.

Dramer102 napisał/a:
co to za durna moda na walenie sie po pyskach ?
obiecała mu za to laskę zrobić

Tak, sztuczna baba go jebnęła.
Wbrew pozorom nie trzeba bardzo mocnego ciosu by wybić zęba.
Wystarczy że ktoś ma zaciśnięte zęby i miejscem styknięcia się będzie 1 kostka i 1 ząb.
Btw, na miejscu tego człenia bym jej powiedział: Na kolana.
Wbrew pozorom nie trzeba bardzo mocnego ciosu by wybić zęba.
Wystarczy że ktoś ma zaciśnięte zęby i miejscem styknięcia się będzie 1 kostka i 1 ząb.
Btw, na miejscu tego człenia bym jej powiedział: Na kolana.

nie lubie tego pisac ale to fake. stary filmik, juz dawno nayoutube stwierdzili ze udawany

@Matuch90
my matoły? to przeczytaj swoje posty
powinien się zemścić ;>
my matoły? to przeczytaj swoje posty

powinien się zemścić ;>
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie