👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ech te sadolowe prawaki...Zanim pokucujecie zrobić loda bohaterowi antyunijnemu, proponuje zajrzeć mu w życiorys. Dla upośledzonych - pan premier rozpoczął karierę polityczną w komunistycznej partii Czech....
Ruski mir się marzy ? Rozumiem że masę ruskich troli tu jest. Smród skarpeto- sceptycznych jest aż nadto wyczuwalny. Pozostała część to gòwniaki i Ci których stary za komuny był w PZPR albo był ubekiem i w domku żyli pod kloszem.
To co komuna pod ruskim butem zrobila z Polską przez kilkadziesiąt lat, powinno być wystarczające, żeby mieć co najmniej dystans do kremlowskiej "tradycyjnej Europy i wartości "
Ta "zgniła Europa" ma masę wad. Ale jak mam do wyboru zgniły zachód i ruski mir - to wybór jest jasny. A jeśli komuś się wydaje , że przy geograficzno/ historycznym położeniu Polski, możemy być niezalazni od wschodu i zachodu, proponuje wiaderko zimnej wody na głowę.
Ruski mir się marzy ? Rozumiem że masę ruskich troli tu jest. Smród skarpeto- sceptycznych jest aż nadto wyczuwalny. Pozostała część to gòwniaki i Ci których stary za komuny był w PZPR albo był ubekiem i w domku żyli pod kloszem.
To co komuna pod ruskim butem zrobila z Polską przez kilkadziesiąt lat, powinno być wystarczające, żeby mieć co najmniej dystans do kremlowskiej "tradycyjnej Europy i wartości "
Ta "zgniła Europa" ma masę wad. Ale jak mam do wyboru zgniły zachód i ruski mir - to wybór jest jasny. A jeśli komuś się wydaje , że przy geograficzno/ historycznym położeniu Polski, możemy być niezalazni od wschodu i zachodu, proponuje wiaderko zimnej wody na głowę.
Art. 255 § 2. Kto publicznie nawołuje do popełnienia zbrodni, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
Jakby tu policja wpadła, to admini musieliby sypnąć paroma IP
Jakby tu policja wpadła, to admini musieliby sypnąć paroma IP

Lewackaglupota napisał/a:
Szkoda , ze to nie rudy c🤬l !!!!
No widzę, że nagroda darwina będzie przyznana! Nie wiem czy ludzie z braku mózgu wypisują takie farmazony ale mam nadzieję, że odpowiednie osoby się tym zajmą podobnie jak te z piwek. Nie ważne z której strony ale widać, że nie wszyscy są bystrzy na tyle żeby nie zobaczyć tej poolitycznej polaryzacji i ją zrozumieć! Miłego dnia
w stanach zamachowiec był by natychmiastowo zlikwidowany po pierwszym strzale przez ochronę a nie jak tu zostal zglebowany
danielusx25 napisał/a:
w stanach zamachowiec był by natychmiastowo zlikwidowany po pierwszym strzale przez ochronę a nie jak tu zostal zglebowany
Spokojnie, jeszcze trochę i dostanie piękną cele z TV i PS5 w nagrodę żeby nie być gorszy od Breivika

Lewackaglupota napisał/a:
Szkoda , ze to nie rudy c🤬l !!!!
Ruski troll tu na sadistic? 😃 Ruski swoich z PiSu chronią. Wszystko jasne. Nie wiem jak u Ciebie w Rosji ale w PL takie wpisy łamią prawo.
dobra, politolodzy, zamknac ryje.
OT słaby ten content. de silvy robią lepszy :/
OT słaby ten content. de silvy robią lepszy :/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie