Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
petervonwolfen 2024-05-15, 22:11 8
Ech te sadolowe prawaki...Zanim pokucujecie zrobić loda bohaterowi antyunijnemu, proponuje zajrzeć mu w życiorys. Dla upośledzonych - pan premier rozpoczął karierę polityczną w komunistycznej partii Czech....

Ruski mir się marzy ? Rozumiem że masę ruskich troli tu jest. Smród skarpeto- sceptycznych jest aż nadto wyczuwalny. Pozostała część to gòwniaki i Ci których stary za komuny był w PZPR albo był ubekiem i w domku żyli pod kloszem.

To co komuna pod ruskim butem zrobila z Polską przez kilkadziesiąt lat, powinno być wystarczające, żeby mieć co najmniej dystans do kremlowskiej "tradycyjnej Europy i wartości "
Ta "zgniła Europa" ma masę wad. Ale jak mam do wyboru zgniły zachód i ruski mir - to wybór jest jasny. A jeśli komuś się wydaje , że przy geograficzno/ historycznym położeniu Polski, możemy być niezalazni od wschodu i zachodu, proponuje wiaderko zimnej wody na głowę.
Zgłoś
ZiooMall 2024-05-15, 22:16 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
stalowalowa 2024-05-15, 22:18 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dżepetto 2024-05-15, 22:22 1
Art. 255 § 2. Kto publicznie nawołuje do popełnienia zbrodni, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
Jakby tu policja wpadła, to admini musieliby sypnąć paroma IP
Zgłoś
Marcmich 2024-05-15, 22:29 4
Lewackaglupota napisał/a:

Szkoda , ze to nie rudy c🤬l !!!!

No widzę, że nagroda darwina będzie przyznana! Nie wiem czy ludzie z braku mózgu wypisują takie farmazony ale mam nadzieję, że odpowiednie osoby się tym zajmą podobnie jak te z piwek. Nie ważne z której strony ale widać, że nie wszyscy są bystrzy na tyle żeby nie zobaczyć tej poolitycznej polaryzacji i ją zrozumieć! Miłego dnia
Zgłoś
QORDIAN 2024-05-15, 22:43 1
Ilu tu wyznawców zamachu w Smoleńsku.
Zgłoś
danielusx25 2024-05-15, 22:59
w stanach zamachowiec był by natychmiastowo zlikwidowany po pierwszym strzale przez ochronę a nie jak tu zostal zglebowany
Zgłoś
ZiooMall 2024-05-15, 23:05
danielusx25 napisał/a:

w stanach zamachowiec był by natychmiastowo zlikwidowany po pierwszym strzale przez ochronę a nie jak tu zostal zglebowany

Spokojnie, jeszcze trochę i dostanie piękną cele z TV i PS5 w nagrodę żeby nie być gorszy od Breivika
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2024-05-15, 23:28 3
Zgłoś
konto usunięte 2024-05-15, 23:29 2
Lewackaglupota napisał/a:

Szkoda , ze to nie rudy c🤬l !!!!

Ruski troll tu na sadistic? 😃 Ruski swoich z PiSu chronią. Wszystko jasne. Nie wiem jak u Ciebie w Rosji ale w PL takie wpisy łamią prawo.
Zgłoś
poliqon 2024-05-15, 23:31
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2024-05-15, 23:35 3
Zgłoś
Morfi717 2024-05-16, 8:26
dobra, politolodzy, zamknac ryje.

OT słaby ten content. de silvy robią lepszy :/
Zgłoś
KuBuX 2024-05-16, 10:00 1
Zgłoś
Pietruchm 2024-05-16, 10:25 2
Słowacja przykład dała jak... xD
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem