Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:12
Pppaa Wczoraj 9:46 1
To jednak sciema, ze Charlie Kirk zostal zastrzelony.

Zgłoś
seeed71 Wczoraj 12:58
Przecież na 1 filmiku widać że ci ludzie są upośledzeni. Wylądowali na ulicy pewnie nie przez długi czy dragi tylko z powodu swojej choroby. Spójrzcie na ich twarze , szczególnie oczy
Zgłoś
mun66 Wczoraj 16:29 1
Pietrushka napisał/a:

zawdzięczamy właśnie białym ludziom i ich broni.

Co za brednie. Poczytaj o historii Afryki i ich "pokojowym życiu" przed kolonizacją. Mocno się zdziwisz.
Zgłoś
Bul_od_bytu Wczoraj 19:28
Sa pewne minusy tej inicjatywy, a mianowicie takie, że żule mogą porąbać swojego dobrodzieja darczyńcę
Świetna inicjatywa jeśli nie mieszkasz w okolicy
Zgłoś
konto usunięte Wczoraj 19:44
to jakiś nowy trailer do kolejnej części igrzysk śmierci?
Zgłoś
Marman88 Wczoraj 20:34
Zaatakują jakies dziecko albo kobietę z dzieckiem i wtedy gość bedzie z siebie dumny
Zgłoś
Mega84 Wczoraj 21:33
Zgłoś
elim Wczoraj 22:17
Wódę też dostali:

Zgłoś
Pietrushka Wczoraj 23:29
mun66 napisał/a:

Co za brednie. Poczytaj o historii Afryki i ich "pokojowym życiu" przed kolonizacją. Mocno się zdziwisz.

Mi nie chodzi o czasy przed kolonizacją. Mi chodzi o obecne czasy.
Zasilamy ich bronią której sami nie produkują. Gangi mordują tym biednych, bądź zastraszają.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem