podpis użytkownika
Lepiej umrzeć na stojąco, niż żyć na kolanachpodpis użytkownika
Bywam tutaj... Jeśli odpisałem w jakimś temacie to już pewnie i tak tam nie zajrzę, więc lepiej nic do mnie w nim nie pisz..PW? mam to gdzieś.. Sadistic to dla mnie przyjemność, a nie użeranie się z Tobą..szkoda dilda...
podpis użytkownika
"Człowiek człowiekowi żeli papą..."Niezly Gift, babcie ucieszona
k🤬a! Ja chce taką babcie!
![]()
Moja mnie prawie na stosie spaliła i wydziedziczyła z rodziny jak się dowiedziała, że z chłopakiem bez ślubu mieszkam xD
![]()
Moja mnie prawie na stosie spaliła i wydziedziczyła z rodziny jak się dowiedziała, że z chłopakiem bez ślubu mieszkam xD
![]()
Swoją drogą te laseczki zdrowo pop🤬lone, pewnie, że niektóre r🤬able, ale bądźmy szczerzy - zachowują się jak dz🤬ki... Czyli wszystko się zgadza
![]()
Nie MOGŁEM, bo jestem kobietą ....
I właśnie takie j🤬e przygłupy jak Ty sprawiają, że nawet nasze dzieci jak będą dziadkami/babciami, to nadal nie będą miały do siebie tyle dystansu i radości co ta babcia. Oczywiście żartów i takich prezentów wszystkim robić nie wypada, bo można kogoś urazić, ale jak widać dziewczyny babcie doskonale znają i trafiły idealnie.
Rozp🤬ala mnie jak czytam tego typu komentarze. Na jakiej podstawie stwierdziłeś, że zachowują się jak dz🤬ki? Dziewczyny ani się nie r🤬ają za pieniądze, ani nie rozbierają, ani nie zdradzają. Gdzie tu kurewstwo? To jest właśnie ta zaściankowa mentalność - kobieta z wibratorem w dłoni = k🤬a. Niestety idioci jak Ty są wyznacznikami tego co moralne, bo krzyczą najgłośniej i w wyniku tego nikt takiej "dz🤬karskiej" akcji nie zrobi. Porażka...