Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
twor4ss 2013-03-29, 15:15 2
Stare to, a k🤬a dalej głupie... -.-

podpis użytkownika

Lepiej umrzeć na stojąco, niż żyć na kolanach
Zgłoś
becool 2013-03-29, 15:20 1
Śmiali się z Babcią do utraty tchu.Babcia wygrała.......

podpis użytkownika

Bywam tutaj... Jeśli odpisałem w jakimś temacie to już pewnie i tak tam nie zajrzę, więc lepiej nic do mnie w nim nie pisz..PW? mam to gdzieś.. Sadistic to dla mnie przyjemność, a nie użeranie się z Tobą..
Zgłoś
przepon 2013-03-29, 15:22 1
dex6969 napisał/a:

szkoda dilda...

Jako facet raczej powinieneś darować sobie takie teksty

podpis użytkownika

"Człowiek człowiekowi żeli papą..."
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-29, 16:05 4
marecki12 napisał/a:

Niezly Gift, babcie ucieszona

słowo "prezent" było za długie ?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-29, 16:17
od samego poczatku spodziewalem sie jakiegos dildosa czy czegos w tym stylu i przygotowalem sie zeby napisac czy im nie wstyd robic cos takiego i ze to jakas banda idiotek a tu sie okazuje ze babka podeszla do tego z jajem, propsy dla niej za to ze sie nie obrazila tylko smiala ze wszystkimi btw ciekawe czy sobie ulzy czy bedzie lezalo jako pamiatka ^^
Zgłoś
kicsi 2013-03-29, 16:40 1
opossun napisał/a:

k🤬a! Ja chce taką babcie!
Moja mnie prawie na stosie spaliła i wydziedziczyła z rodziny jak się dowiedziała, że z chłopakiem bez ślubu mieszkam xD

a chłopak daje radę...?
Zgłoś
yeloneck 2013-03-29, 16:52 1
opossun napisał/a:

Moja mnie prawie na stosie spaliła i wydziedziczyła z rodziny jak się dowiedziała, że z chłopakiem bez ślubu mieszkam xD

Pogratuluj jej czarnogrodu.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-29, 17:00
ta z lewej na drugim planie całkiem fapable
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-29, 17:12
k🤬a, nie wiem czmu, ale wiedział że to będzie k🤬s...
Zgłoś
kjds 2013-03-29, 17:39
Swoją drogą te laseczki zdrowo pop🤬lone, pewnie, że niektóre r🤬able, ale bądźmy szczerzy - zachowują się jak dz🤬ki... Czyli wszystko się zgadza
Zgłoś
Bridgwater88 2013-03-29, 17:54
stara komunistyczna hamerykanska ropucha !
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-29, 18:07 1
opossun napisał/a:

Musiałem i c🤬j!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-29, 18:19 2
kjds napisał/a:

Swoją drogą te laseczki zdrowo pop🤬lone, pewnie, że niektóre r🤬able, ale bądźmy szczerzy - zachowują się jak dz🤬ki... Czyli wszystko się zgadza

I właśnie takie j🤬e przygłupy jak Ty sprawiają, że nawet nasze dzieci jak będą dziadkami/babciami, to nadal nie będą miały do siebie tyle dystansu i radości co ta babcia. Oczywiście żartów i takich prezentów wszystkim robić nie wypada, bo można kogoś urazić, ale jak widać dziewczyny babcie doskonale znają i trafiły idealnie.
Rozp🤬ala mnie jak czytam tego typu komentarze. Na jakiej podstawie stwierdziłeś, że zachowują się jak dz🤬ki? Dziewczyny ani się nie r🤬ają za pieniądze, ani nie rozbierają, ani nie zdradzają. Gdzie tu kurewstwo? To jest właśnie ta zaściankowa mentalność - kobieta z wibratorem w dłoni = k🤬a. Niestety idioci jak Ty są wyznacznikami tego co moralne, bo krzyczą najgłośniej i w wyniku tego nikt takiej "dz🤬karskiej" akcji nie zrobi. Porażka...
Zgłoś
K3NJI 2013-03-29, 19:09
opossun napisał/a:

Nie MOGŁEM, bo jestem kobietą ....

to h🤬jowo bo sie nie szanujesz
Zgłoś
kjds 2013-03-30, 23:23
chrap napisał/a:

I właśnie takie j🤬e przygłupy jak Ty sprawiają, że nawet nasze dzieci jak będą dziadkami/babciami, to nadal nie będą miały do siebie tyle dystansu i radości co ta babcia. Oczywiście żartów i takich prezentów wszystkim robić nie wypada, bo można kogoś urazić, ale jak widać dziewczyny babcie doskonale znają i trafiły idealnie.
Rozp🤬ala mnie jak czytam tego typu komentarze. Na jakiej podstawie stwierdziłeś, że zachowują się jak dz🤬ki? Dziewczyny ani się nie r🤬ają za pieniądze, ani nie rozbierają, ani nie zdradzają. Gdzie tu kurewstwo? To jest właśnie ta zaściankowa mentalność - kobieta z wibratorem w dłoni = k🤬a. Niestety idioci jak Ty są wyznacznikami tego co moralne, bo krzyczą najgłośniej i w wyniku tego nikt takiej "dz🤬karskiej" akcji nie zrobi. Porażka...

Widzę, że się nie zrozumieliśmy. Chodziło mi o ich zachowanie, o to, że wyśmiewają się przez całe 2 minuty. Nie wydaje się, by to był serdeczny śmiech, raczej podbiega pod szyderę. To, że się nie zrozumieliśmy nie uprawnia Cię do nazywania mnie j🤬ym przygłupem i idiotą. Skoro ja reprezentuję zaściankowe podejście, to Ty chyba jesteś przeciwległym biegunem - otwartości i wielkiego dystansu. Pozdrawiam serdecznym sp🤬alaj.
Zgłoś