📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
@campire, a widzisz? wolała wyrzucić do kosza
wesołych świąt, teraz gdy wiesz co ludzie wolą robić z rzeczami zamiast dawać je tobie
mesiash napisał/a:
wesołych świąt, teraz gdy wiesz co ludzie wolą robić z rzeczami zamiast dawać je tobie
![]()
wyrosłam już z wyczekiwania pod choinką na prezent i jakichkolwiek innych bo nie lubię dostawać prezentów
Furronica napisał/a:
A teraz wyjmujemy karteczki i piszemy ''Sprzężenie ekscytonowe Davydowa w spektroskopii nieelastycznego rozpraszania neutronów poddanych asymilacji z potencjałem Ladenburga Thalmanna''. Macie piętnaście minut.
Co za kompletne głupoty. Raz, że połowa zdania ma się nijak do drugiej. Dwa, że to się nijak ma do filmiku.
Dlaczego gadaja po niemiecku (?) a potem spewaja po angielsku? to szwaby juz nie maja swoich pioseneczek okazyjnych?? swoja droga fake... za duzo ladnych dziewczyn jak na niemiecka klase
aexalven napisał/a:
Święta - okres kiedy jesteś zbyt upośledzony by zrozumieć bardziej złożony post...
Święta - okres w czasie którego jesteś tak upośledzony jak przez cały rok i udajesz, że coś rozumiesz. Gdybyś nie był skretyniały to byś wziął encyklopedię i spróbował to rozszyfrować.
Życzę wszystkiego dobrego i namawiam na rehabilitację
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie