Viktor Yanukovych uczy jak się piję wódkę. W 0:14 powiedział: "SASZA tu nawet nie ma 40ml, daj więcej"
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-05-07, 16:53
heh, nie Riv3n. Ale cyrylicę (grażdankę w Rosji) zapisujemy z użyciem SZ, CZ, DŻ, bo nie jesteśmy tacy tępi jak angole dla których sh oznacza CZ, SZ, czy DŻ. koniec kropka
@up
To prawda. Nie ma powodu by korzystać z angielskiej transkrypcji, tym bardziej, że polskie głoski lepiej oddają brzmienie cyrylicy i nie ma to nic wspólnego z tłumaczeniem nazwisk.
Że tak powiem, ciągną równo
konto usunięte
2011-05-07, 19:14
dla jeszcze większej ścisłości, powiedział: "Sasza, nalej tak, żeby nie było mi wstyd"
konto usunięte
2011-05-07, 19:15
Flushingflash napisał/a:
Lubie cię chłopie
To go kliknij i doda na fejsbuku.
Babcia przed nim napier**** wódzitson lepiej jak łon !
:OO
konto usunięte
2011-05-07, 21:46
z Kwaśniewskim by sie dogadał
konto usunięte
2011-05-08, 10:56
Widać że człowiek bloku wschodniego

po pierwszym nie zakąszamy.
konto usunięte
2011-05-08, 14:51
konto usunięte
2011-05-09, 1:49
I potem ideologia picia jest znana każdemu dziecki na ukrainie i uważa że picie wódki to normalna sprawa ! idiota
konto usunięte
2011-05-09, 18:58
Polak z pochodzenia.....