cala prawda o pringelsach
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:49
Kiedyś były zajebiste, duże, w wielkich tubach o różnych barwach opakowania, zależnych od smaku. Te dzisiejsze to jakieś gówienko w foremce upchniętej do cylindrycznej paczki.
en.wikipedia.org/wiki/PringlesIngredients
Nawet do sądu trafili za to, że sprzedawali to jako wyrób z ziemniaków(a mają ich w składzie mniej niż połowę) i płacili mniejszy podatek, a powinni większy
Nawet do sądu trafili za to, że sprzedawali to jako wyrób z ziemniaków(a mają ich w składzie mniej niż połowę) i płacili mniejszy podatek, a powinni większy
Jakieś 12 lat temu w Rzymie pierwszy raz je zobaczyłem były za 2 euro takie tuby wysokie coś jak butelka wódki 1litr. Pringles original były the best. A ten kolo na filmiku co kruszył czipsa dewiancik hehehehehe
Pamietam czasy, jak Pringlesy byly w normalnej cenie, mama jak wracala z zakupow to brala jedno opakowanie dla mnie i dla brata, do teraz mi sie uchowaly te opakowania (trzymam w nich zolciaki, srubki i nakretki, dlugopisy itp.)
Ile to lat minelo....
Uwaga!!! Cenna rada!!!
Pusta tubka po pringelsach świetnie nadaje się na BONG
Pozdro
Pusta tubka po pringelsach świetnie nadaje się na BONG
Pozdro
benzedrine napisał/a:
szkoda tylko, że takie drogie
Dla osoby która dostaje kapsowe od rodziców.
Napewno drogie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie