Pierwsza dwusetka z wierzchu , a dalej same stówki , oszusta nie oszukasz ;]
dowód na to ze baby pochłaniają najwięcej kasy...
podpis użytkownika
Szacunek jest jak wp🤬l, jeśli zasłużyłeś nie musisz o niego prosić
Chciałbym ale niestety nie moje. Ja się bawię bez koksu i przy browarach to miałbym więcej na k🤬y.
''Pieniądze lubią ciszę''
Jak ktoś ma potrzebę chwalenia się pieniędzmi, które zarobił, to znaczy, że nie ma pieniędzy albo nie ma ich na tyle dużo, żeby się o nie bać.
Na oko tak jak to powiedział ''h🤬joczita'' jest na tym stosiku jakieś 10 tysięcy złotych co nie jest jakąś kwotą abstrakcyjną.
Zabieg z podłożeniem setek pod jedną dwusetką też wskazuje na chęć zaimponowania komuś. Nie miał więcej, więc musiał coś wykombinować
Jak ktoś ma potrzebę chwalenia się pieniędzmi, które zarobił, to znaczy, że nie ma pieniędzy albo nie ma ich na tyle dużo, żeby się o nie bać.
Na oko tak jak to powiedział ''h🤬joczita'' jest na tym stosiku jakieś 10 tysięcy złotych co nie jest jakąś kwotą abstrakcyjną.
Zabieg z podłożeniem setek pod jedną dwusetką też wskazuje na chęć zaimponowania komuś. Nie miał więcej, więc musiał coś wykombinować

Coś mało pijesz, z Polski jesteś?
podpis użytkownika
Chcesz dołączyć do elitarnej grupy ~Sadystów? Złóż podanie już dziś.
Zdecydowanie za dużo na k🤬y a za mało na koks. Ludzie zacznijcie rozsądniej zarządzać kasą bo nigdy do niczego nie dojdziecie!

podpis użytkownika
Trzeźwość to stan przejściowy...
Jest tam dokładnie siedemnaście tysięcy siedemset sześćdziesiątdziewięć polskich złotych
kto nie policzy i napisze ile mu wyszło ten kozi lover

Znalazł żyd pieniądze na ulicy i szybko przeliczył. Brakuje - pomyślał.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.

Trzeci plik wygląda jak moja wypłata.I właściwie tylko na wódę idzie i na fajki.