👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Up
Bo przecież to jest ustawione, np w pyta.pl jest kręcone jak podchodza do przypadkowego przechodnia, a tu już stoja gotowi.
Bo przecież to jest ustawione, np w pyta.pl jest kręcone jak podchodza do przypadkowego przechodnia, a tu już stoja gotowi.
surojak napisał/a:
Jeśli admini nie przestrzegają regulaminu dlaczego ja mam go przestrzegać?
Otóż to. Potem widuje się takie historie jak posłowie, którzy ustalają prawo pod siebie. Mechanizm ten sam. Albo wszyscy wobec prawa równi, albo nie jest to żadne prawo.

Apel do Sadoli przestańcie dawać piwa za ten gówniany opłacony materiał
I pomyslec ze tacy wlasnie idioci glosuja i mamy jak mamy w tej Polsce...
Mam 17 lat a nie znaja ani Perepeczko ani Niemena.... Juz nie mowic o zimnej wojnie... Prosze was! (Hejt incoming)
To nie jest ustawione.
Generalnie wszystkie kanały tego typu, jak MTB, Pyta.pl i inne, polegające na ankietach ulicznych, działają na zasadzie odpytania, powiedzmy, 50 osób. Jak ktoś poprawnie odpowie na 2-3 pytania, to mu odpuszczają, jak trafią na idiotę, to go męczą do końca. Z tego wszystkiego zbiera się najdurniejsze odpowiedzi i montuje filmik.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie