Do tragicznego wydarzenia doszło w Poznaniu podczas konferencji prasowej ws. rzekomego inwigilowania dziennikarzy Cezarego Gmyza i Macieja Dudy. Zastępca Wojskowego Prokuratora Okręgowego w Poznaniu płk Mikołaj Przybył prawdopodobnie usiłował popełnić samobójstwo, strzelając sobie w głowę. Prokurator został zabrany do szpitala - obecnie jest przytomny i jego życie nie jest zagrożone, jest w dobrym stanie. Według informacji TVN24 prokurator ma przestrzeloną twarzoczaszkę.
[żyje i nie ma flaków to raczej nie na harda]
@~Pener666
Dzięki za wytłumaczenie dlaczego się chciał zabić , to wszystko przez "śpiew" j🤬ego Biebera
Pener, z wielkością loga to chyba przedobrzyłeś
podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
H................g
2012-01-09, 14:56
Anonymous~ napisał/a:
Pener, z wielkością loga to chyba przedobrzyłeś
c🤬j z tym, nie chciało mi się zmniejszać
p................s
2012-01-09, 15:02
BOOOOM Head Shot! ...FAIL
j................3
2012-01-09, 15:15
agentów specjalnych szkolono jak popełnić samobójstwo bronią palną kalibru 6.35 czyli dość niewielką
strzela się w SERCE , lufę wkłada między żebra , nie pamiętam które stąd radzieccy agenci po rentgenie mieli zaznaczone tatuażem ten punkt
s................8
2012-01-09, 15:39
Coś tu jest nie halo. Powiedział, że będzie bronił honoru polskiego oficera i strzelił sobie w łeb .......... mam nadzieję, że nasi dzielni żołnierze nie będą nas tak bronili przed wrogiem uciekając popełniejąc samobójstwo.
Beka, nawet im kazał wszystko zostawić, chciał żeby się nagrało
podpis użytkownika
Komentuję tylko będąc pod wpływem, a że tańczę już rzadko to i rzadko komentuję.
Taki jest efekt zaniedbywania ćwiczeń strzeleckich w wojsku. Ja w MONie musiałem trafiać do sylwetki ze 100 metrów.
s................1
2012-01-09, 16:17
Ale z Was nooby... Pewnie koles mial glocka, a gdybyscie grali w cs-a to wiedzieli byscie ze bez bursta headshot z glocka nie zabiera 100hp..
Boom!! Headshot!!
A tak bez żartów...slaby człowiek! Tacy ludzie nie powinni służyć armii. To raz. Dwa, że zamiast po karetkę dzwonić hieny zaczęły nagrywać...żal k🤬a żal!!
I jeszcze jedno...na jego miejscu wolałbym umrzeć...wojskowy i w łeb sobie nie umiał trafić!? Wstyd...
Widać że jednak trwają prace nad Hitman Absolution też i w polsce
L................1
2012-01-09, 16:19
Pulkownik a nawet sobie w leb strzelić nie umie :x
k................w
2012-01-09, 16:23
Hejty wy nawet byście sobie lufy nie przyłożyli cioty
muraaas napisał/a:
Ja w MONie musiałem trafiać do sylwetki ze 100 metrów
To dlatego teraz siedzisz na sadolu