Vectra k🤬a!
Teście kupili 2 miesiące temu, bo mieli stłuczkę Astrą G.
Od tej pory zaczyna się pasmo porażek i wydatków.
Najbardziej beznadziejny model Opla jaki kiedykolwiek powstał.
Teście kupili 2 miesiące temu, bo mieli stłuczkę Astrą G.
Od tej pory zaczyna się pasmo porażek i wydatków.
Najbardziej beznadziejny model Opla jaki kiedykolwiek powstał.
Toż to łomega B a nie Astra czy Vectra. I to rocznik po 95 bo ze sterowaniem w kierownicy.

"Samoistne obracanie się kierownicy" nap🤬la jak szalona, jakby nie byla przykrecona to by pewnie sp🤬olila w kosmos

A gdzie wy k🤬a macie w tym starym oplu elektryczne wspomaganie? Maglownica spieprzona albo węże od pompy źle podłączone.
To jest Omega albo Vectra, ale raczej Omega. Astra na bank nie, bo miałem i jeździłem i wygląda inaczej
A ten frajer:
pewnie nawet prawka nie ma albo jeździ jakimś matizem xD
Ople to jedne z najmniej awaryjnych samochodów. Jeżeli Opel ci się psuje - to wiedz, że nie jest dla ciebie
Aktualnie śmigam Asterką H, gdzie większość znajomych mających jakieś renaulty i czy pegueoty z tego rocznika lub młodsze, z mniejszym przebiegiem już wymieniali filtry cząstek stałych,pompy itp. A jednemu to nawet samoistnie szyba jebła z tyłu xD

A ten frajer:
obersturmbannführer napisał/a:
co w tym dziwnego? przecież to Z🤬Bopel...
pewnie nawet prawka nie ma albo jeździ jakimś matizem xD
Ople to jedne z najmniej awaryjnych samochodów. Jeżeli Opel ci się psuje - to wiedz, że nie jest dla ciebie

Miałem niedawno vectre, więcej spędziłem naprawiając niż jeżdżąc. Sprzedałem Ukraińcowi i zaczął sie majdan:D

Tak to jest jak sie naprawia samochód w stodole , żeby taniej było...
Salceson nie wędlina, szwagier nie rodzina a opel nie samochód
(wiem bo sam sie taczam)

(wiem bo sam sie taczam)
Rozwalają mnie wszyscy tutaj pseudoeksperci, którzy jedyne co potrafią napisać, to że przyczyną jest marka xD

Auto pilot się zepsuł.
- Eeee, Marian!
- Co?
- Kierownica Ci się kręci.

- Eeee, Marian!
- Co?
- Kierownica Ci się kręci.