Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
kosioraldo 2020-01-05, 20:05
Co Wy na to, ze jak kozojebcy beda wiekszoscia w wiekszosci panstw, i beda mieli takie poparcie w wiekszosci rzadzacych, te k🤬y pewnie kiedys przejma Europe, tak wymyslilem sobie nagle ta mysl. Jesli oni poczuja sie ze jest ich wiecej niz nas. to w koncu zaczna walczyc, bo zawsze miedzy krajami sa wojny, a miedzy religiami jeszcze wieksze... Za jakis czas jesli wciaz bedzie ich tu wzrastac, to bedzie przej🤬e. Dziekuje dobranoc haha
Zgłoś
edmund 2020-01-05, 20:35
kovallo napisał/a:

Wystarczyło rękę podlozyc pod dozownik żeby na nią mydło poleciał i w tym czasie wytrzeć. P🤬da jak c🤬j

Wytrzeć się w tym czasie, Wystarczyło ,,,,,,,,, bo mydło na nią poleciało z dozownika, a wystarczyło podłożyć rękę . P🤬da,,,,,,,,a ty jesteś....
Zgłoś
kwas79 2020-01-05, 21:37 1
radek225 napisał/a:

Na c🤬j komu dozownik z mydłem nad kiblem? Ja tu widzę problem z kręcącym filmik, a nie z dozownikiem. Tak ciężko na czas wycierania baterie z dozownika wyjąć?

Ja bym wyłączył.
Zgłoś