Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Problem z kierowaniem
meszamorum • 2012-10-10, 19:34
Jak podało dziś Radio Wrocław, instruktor miejscowej szkoły jazdy Henryk N. został przed południem zatrzymany jako podejrzany o szerzenie nienawiści na tle orientacji seksualnej. Sprawę bada prokuratura.

Jak zeznaje bezpośredni świadek zdarzenia, zadeklarowany homoseksualista Robert B., gdy jako kursant wsiadł po raz pierwszy z Henrykiem N. do "eLki" i zapytał co znajduje się pod nogami, ten odpowiedział:
"Pedał do gazu!"

P.S. Za postem :sylian z JM
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gandalf8 2012-10-12, 1:03
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SiaraSiarzewski 2012-10-12, 13:07
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-12, 15:25 1
@stud3nt - przeczytałem tylko dwa pierwsze akapity...reszty mi się nie chciało
Ale po części masz rację a po części nie..bynajmniej dla mnie. Aby nie było, jestem zdrowym facetem, mam żonę i chcę mieć z nią dzieci Ale do rzeczy...
Gej - dla mnie jest to człowiek. Taaa..człowiek. Jak Ty, jak ja, czy znany tutaj BongMan (sorry jakby coś ). Człek ten ma swoją sypialnie, w której jej alkowa są przeznaczone WYŁĄCZNIE dla niego i jego partnerki/partnera. Osoba ta nie musi wszem i wobec ogłaszać swojej orientacji, bo zwykły człek rozmawiając z kimś nie pyta z góry - "kogo wolisz? Chłopców czy dziewczynki?" I mnie ch*j do tego! Kurcze, mam znajomego geja, ale można z nim porozmawiać normalnie, wyjść na browara (bez skojarzeń gimbusy..) i normalnie spędzić czas. Nawet nie mam żadnych obaw, że zacznie podrywać
Jest też inna "opcja" - pedał/ciota - taki to nawet swoim zachowaniem/głosem wymowy daje do zrozumienia, że coś z nim nie tak. Taki to pie*doli ciągle o błyszczykach do ust, o jakiejś yebanej celebrytce/celebrycie, o fryzurze i...szlag! Nawet ich gestykulacja normalnego człowieka niepokoi! A to już co innego. Cioty te muszą wszędzie swoje pedalstwo ogłaszać, walczyć niczym zakrwawiona pi*da o swoje prawa i wszędzie się wpie*dalać. BO MA KU*WA PRAWO! A Ch*ja takiego! Masz pi*do prawo siedzieć przy garach skoro masz tendencję do c🤬lenia się.

Tyle w temacie.
Dziękuję.

Szanujmy ludzi, tych normalnych lub tych nie ogłaszających swoich predyspozycji.
Reszta na glana..
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-15, 6:38
ale wrzućcie filmik jak dwie lesby się pieszczą to się nikt nie będzie rzucał i pultał :Pjedno i drugie to to samo:)
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem