Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:17
Problemy chińskiej syrenki
pikabu • 2025-04-27, 18:32

Shanxi, Chiny. Odwiedzający oceanarium byli świadkami nietypowej sceny – dziewczyna udająca syrenę straciła przytomność po ataku hipoglikemii (gw🤬towny spadek poziomu glukozy we krwi). Jeden z pracowników kompleksu pospieszył jej z pomocą. Mimo że ofiara się dusiła, lekarzom udało się ją uratować.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
turor 2025-04-27, 21:41
JoSeed napisał/a:

A.taki łapek?

Jak nic bardziej naturalnego nie znajdzie się to tego kupię
Zgłoś
JoSeed 2025-04-27, 21:43
turor napisał/a:

Oglądam, ale dużo takich dziwactw wycofanych albo niedostępnych. Mają chyba wzięcie
Zgłoś
turor 2025-04-27, 21:46 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
donkapusta 2025-04-27, 21:51
To nie jest żadne sarenka. Makrela, może panga, ale jaka sarenka?
Zgłoś
PabloSkills 2025-04-27, 22:09 2
Jprd... Ja widzę jak płynął i ją ratował to cud, że sam się nie utopił.
Zgłoś
Egzekutorka 2025-04-27, 22:18
Qdłaty napisał/a:

Myślałem że ta hipocośtam to jakiś rekin

Nie ma się czym chwalić

[ Dodano: 2025-04-27, 22:24 ]
turor napisał/a:

Na Temu trochę tego jest Możesz po lesie połazić to znajdziesz jakieś czaszki zwierząt
Zgłoś
kaziolord 2025-04-27, 23:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
metyoo 2025-04-27, 23:09
nowynick napisał/a:

To chyba gorsze niż rekin. Cukier Ci spada pon 70 i tracisz beż ostrzeżenia praktycznie przytomność. Czy to udając syrenę czy prowadząc samochód z całą rodziną wewnątrz... na szczęście dotyczy głównie tylko cukrzyków z wadą wrodzoną a nie większości ludzi

żebyś stracił przytomność to musi spaść grubo poniżej 50, przy 60 człowiek nadal jest rześki!
Zgłoś
JoSeed 2025-04-28, 7:58
metyoo napisał/a:

żebyś stracił przytomność to musi spaść grubo poniżej 50, przy 60 człowiek nadal jest rześki!

Mnie kiedyś wyskoczyła glikemia na poziomie 43mg%.
Oprócz tego, że byłam zielonkawa w zabarwieniu i nieco bezsilna, dałam radę autkiem wrócić do domu.
Oczywiście opiłam się słodkiej Coli i wszyatko minęło
Zgłoś
metyoo 2025-04-28, 8:09 1
JoSeed napisał/a:

Mnie kiedyś wyskoczyła glikemia na poziomie 43mg%.
Oprócz tego, że byłam zielonkawa w zabarwieniu i nieco bezsilna, dałam radę autkiem wrócić do domu.
Oczywiście opiłam się słodkiej Coli i wszyatko minęło

hipoglikemia u zdrowego człowieka ma trochę inny przebieg.
Zgłoś
zbigniewz 2025-04-28, 8:50
To odpada z tap madl
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem