Shanxi, Chiny. Odwiedzający oceanarium byli świadkami nietypowej sceny – dziewczyna udająca syrenę straciła przytomność po ataku hipoglikemii (gw🤬towny spadek poziomu glukozy we krwi). Jeden z pracowników kompleksu pospieszył jej z pomocą. Mimo że ofiara się dusiła, lekarzom udało się ją uratować.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:54
Shanxi, Chiny. Odwiedzający oceanarium byli świadkami nietypowej sceny – dziewczyna udająca syrenę straciła przytomność po ataku hipoglikemii (gw🤬towny spadek poziomu glukozy we krwi). Jeden z pracowników kompleksu pospieszył jej z pomocą. Mimo że ofiara się dusiła, lekarzom udało się ją uratować.
JoSeed napisał/a:
A.taki łapek?
Jak nic bardziej naturalnego nie znajdzie się to tego kupię
turor napisał/a:
Oglądam, ale dużo takich dziwactw wycofanych albo niedostępnych. Mają chyba wzięcie
To nie jest żadne sarenka. Makrela, może panga, ale jaka sarenka?
Jprd... Ja widzę jak płynął i ją ratował to cud, że sam się nie utopił.
Qdłaty napisał/a:
Myślałem że ta hipocośtam to jakiś rekin
Nie ma się czym chwalić
[ Dodano: 2025-04-27, 22:24 ]
turor napisał/a:
Na Temu trochę tego jest
nowynick napisał/a:
To chyba gorsze niż rekin. Cukier Ci spada pon 70 i tracisz beż ostrzeżenia praktycznie przytomność. Czy to udając syrenę czy prowadząc samochód z całą rodziną wewnątrz... na szczęście dotyczy głównie tylko cukrzyków z wadą wrodzoną a nie większości ludzi
żebyś stracił przytomność to musi spaść grubo poniżej 50, przy 60 człowiek nadal jest rześki!
metyoo napisał/a:
żebyś stracił przytomność to musi spaść grubo poniżej 50, przy 60 człowiek nadal jest rześki!
Mnie kiedyś wyskoczyła glikemia na poziomie 43mg%.
Oprócz tego, że byłam zielonkawa w zabarwieniu i nieco bezsilna, dałam radę autkiem wrócić do domu.
Oczywiście opiłam się słodkiej Coli i wszyatko minęło
JoSeed napisał/a:
Mnie kiedyś wyskoczyła glikemia na poziomie 43mg%.
Oprócz tego, że byłam zielonkawa w zabarwieniu i nieco bezsilna, dałam radę autkiem wrócić do domu.
Oczywiście opiłam się słodkiej Coli i wszyatko minęło
hipoglikemia u zdrowego człowieka ma trochę inny przebieg.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie