Wywiad z pewną Syryjką, jej synowie zostali porwani. Ich zdjęcia widniały na monitorze, lecz w pewnym momencie włączył się wygaszacz. Trzeba sobie jakoś poradzić i dyskretnie go wyłączyć.

Akcja właściwa od 0:30.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
@SZAJBAAA
Nie ma alternatywy. Jeszcze. Jak się pojawi to się przeniesiemy. Panta rhei...
konto usunięte
2013-06-06, 18:00
konto usunięte
2013-06-06, 18:01
Ehhh a ja właśnie myslałem ze uzytkownicy sadola mają jednogłośne zdanie na temat islamu, a tu proszę, nie wolno ich obrażać, spoko ustalajcie takie zasady a w końcu zostaniecie z nimi sami. YY nie no soryy zostaniecie z sympatykami i ludzmi "tolerancyjnymi" którzy wrzucają tutaj filmiki jak ich kot goni za laserem... Nie do takiego portalu się rejstrowałem.
konto usunięte
2013-06-06, 18:14
o ile mnie pamiec nie myli to w piratowanym XP nie ma napisu professional, a tu jest, czyżby ori ?;D
konto usunięte
2013-06-06, 18:27
Szczerze mówiąc spodziewałem się jakiegoś "bombowego" wygaszacza.
Korzystając z okazji chciałem podziękować moderatorom za zaostrzenie regulaminu i życzyć konsekwentnego tępienia przepełnionych nienawiścią wpisów. Wolność słowa to jeden z największych darów demokracji, ale korzystanie z niego to również odpowiedzialność za słowa i szacunek do rozmówcy. Portal z założenia skupiający ludzi lubujących się w chamskim humorze, filmikach ociekających krwią i nie uznający żadnych świętości nie może stać się (a ostatnimi czasy się stawał) kolejną przystania dla polityczno-religijnych chuliganów. Rasizm i niepoprawność polityczna w żartach jak najbardziej, nawoływanie do przemocy i agresja - stanowcze nie.
Guantanamo na sadisticu tego jeszcze nie było.Już nawet tu to dotarło.Porażka.
konto usunięte
2013-06-06, 20:40
Skrzynka wódy że hard zniknie w przeciągu pół roku.
@UP nie tyle zniknie co zostanie zaniechany...
konto usunięte
2013-06-06, 22:43
kilerlulu napisał/a:
Skrzynka wódy że hard zniknie w przeciągu pół roku.
Się nie zakładaj bo zniknie po pół roku + jeden dzień i Centurion Cie znajdzie, a wtedy 500zł nie twoje
konto usunięte
2013-06-06, 23:11
Islamizacjia europy nastepuje i nic temu nie zaradzicie. Jedynie takie portale skupiajace mlodych ludzi maja szanse otworzyc im oczy. Wiem co mowie. W Londynie atmosfera jest napieta ale media na nim sie nie skupiaja. Wczorajsze podpalenie Islamskiego Centrum w jednej dzielicy Londynu mowi samo za siebie. Wiecie o nim? Wiekszosc zapewne nie ma pojecia..
Cieszy mnie masowa ilosc takich tematow (no moze poza opisanymi sucharami) bo to znaczy ze coraz wieksza rzesza ludzi reaguje na to co sie dzieje.
Wiec czytajac o obrazaniu ''modnego tematu'' Islamu az rece czlowiekowi opadaja.....
Sadol robi sie poprawny politycznie ktos tu rzekl. Szlag trafia wiedziac jaki kilka lat temu mial swoj niezalezny klimat.
Pozdrowienia z Islamskiego Londynu