Wywiad z pewną Syryjką, jej synowie zostali porwani. Ich zdjęcia widniały na monitorze, lecz w pewnym momencie włączył się wygaszacz. Trzeba sobie jakoś poradzić i dyskretnie go wyłączyć.

Akcja właściwa od 0:30.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@SZAJBAAA
Nie ma alternatywy. Jeszcze. Jak się pojawi to się przeniesiemy. Panta rhei...
konto usunięte
2013-06-06, 17:28
konto usunięte
2013-06-06, 18:01
Ehhh a ja właśnie myslałem ze uzytkownicy sadola mają jednogłośne zdanie na temat islamu, a tu proszę, nie wolno ich obrażać, spoko ustalajcie takie zasady a w końcu zostaniecie z nimi sami. YY nie no soryy zostaniecie z sympatykami i ludzmi "tolerancyjnymi" którzy wrzucają tutaj filmiki jak ich kot goni za laserem... Nie do takiego portalu się rejstrowałem.
konto usunięte
2013-06-06, 18:10
konto usunięte
2013-06-06, 18:14
o ile mnie pamiec nie myli to w piratowanym XP nie ma napisu professional, a tu jest, czyżby ori ?;D
konto usunięte
2013-06-06, 18:27
Szczerze mówiąc spodziewałem się jakiegoś "bombowego" wygaszacza.
Korzystając z okazji chciałem podziękować moderatorom za zaostrzenie regulaminu i życzyć konsekwentnego tępienia przepełnionych nienawiścią wpisów. Wolność słowa to jeden z największych darów demokracji, ale korzystanie z niego to również odpowiedzialność za słowa i szacunek do rozmówcy. Portal z założenia skupiający ludzi lubujących się w chamskim humorze, filmikach ociekających krwią i nie uznający żadnych świętości nie może stać się (a ostatnimi czasy się stawał) kolejną przystania dla polityczno-religijnych chuliganów. Rasizm i niepoprawność polityczna w żartach jak najbardziej, nawoływanie do przemocy i agresja - stanowcze nie.
koniec z OFFTOPu swoje sugestie dotyczące nowych zmian można wyrażać tutaj:
sadol.pl/nowy-taryfikator-vt204259.htm
Guantanamo na sadisticu tego jeszcze nie było.Już nawet tu to dotarło.Porażka.
konto usunięte
2013-06-06, 20:40
Skrzynka wódy że hard zniknie w przeciągu pół roku.
@UP nie tyle zniknie co zostanie zaniechany...
konto usunięte
2013-06-06, 22:43
kilerlulu napisał/a:
Skrzynka wódy że hard zniknie w przeciągu pół roku.
Się nie zakładaj bo zniknie po pół roku + jeden dzień i Centurion Cie znajdzie, a wtedy 500zł nie twoje