Liczcie...😎
Oszczać, to puści.
He he, super pomysł! Szczególnie przy włączonej stacji ładowania.

I się zjeb dziwi. Auto elektryczne to auta dla odpowiednich ludzi. Jedziesz sobie 20km później 20 km droga powrotna wjeżdżasz do garażu i lądujesz na chacie. Ale jak się jest jakimś zjebem jak ten gościu i zostawia się auto na parkingu na 24h w taki mróz to się później dziwi. Zresztą ten lód nie zrobił się w kilka godzin zjeb jest sam sobie winien.
I skąd te szmaty mają kasę? Jakoś nie wierzę żeby skończył podstawówkę! I ta banda dbili w kolejce do stacji ładowania! Podjechać wynajętym agregatem i czysta kasa! Pedały!
Po tych brudnych pazurach i kolorze skóry "gownolatte" toż to inżynier z pontonu piątego pokolenia
Może i z piątego ale elektrykiem po Norwegii jeździ,a ty z dziada pradzia w Poleczce i nadal pop🤬lasz na autobutach😂
Problemy bogatych ludzi, nawet mi ich k🤬a nie żal.
Ja jeżdżę elektrykiem bo jestem biedny. Codziennie robię jakieś 150-200 km i gdybym miał tankować spalinowy to wydawałbym dużo więcej bo ładowanie na taryfie nocnej wychodzi mi niemal 10 razy taniej niż jazda na benzynie.
[ Dodano: 2025-01-08, 02:44 ]
He he, super pomysł! Szczególnie przy włączonej stacji ładowania.
Gdyby ładowała to wtyczka by nie zamarzła. Przy szybkich ładowarkach przewód często jest nawet chłodzony cieczą a podczas kilkugodzinnego ładowania ac wtyczka też robi się lekko ciepła.
[ Dodano: 2025-01-08, 02:49 ]
Szwecja i Norwegia ogłosiły alert pogodowy. Ma spaść do 60cm śniegu w Norwegi i części Szwecji a temperatury spadną do ponad -30° Turyści z ośrodków narciarskich opuszczają wcześniej hotele,by uciec przed byrzami śnieżnymi.Kolejka Tesli w Malung,do stacji ładowania.
Liczcie...😎
Tam sytuacja jest zdecydowanie bardziej skomplikowana. Masowa ewakuacja turystów oczywiście nienaturalnie zwiększyła zapotrzebowanie na ładowarki ale walka związku zawodowego z Tesla sprawiła że ci drudzy nie mogą oddać do użytku ponad 100 ładowarek przez co mają miejsce takie sytuacje. Poczytaj sobie jak wygląda walka if metall z Teslą w Szwecji. Ogólnie ludzie jedni drugim zgotowali taki los.
Czasem może się zdarzyć że przy długim ładowaniu auta elektrycznego w zimie wtyczka przymarznie do gniazda, no taka sytuacja.
Wtyczka nie przymarzła do gniazda, tylko lód zablokował przycisk, który zwalnia zatrzask.
Współczuję ślepoty lub braku ogarnięcia technicznego.