Pewnie na swoim rumaku stracił śmierdzące kopyta, a teraz jeszcze chce stracić resztę kadłuba
W motocyklu prawdopodobnie nie była schowana stopka i przez to się wyj🤬. Widziałem gdzies filmik z jezdzącym bez nóg, motocykl miał elektryczne wysówana podpórki z małymi kółkami jak sie zatrzumywal

da sie
[ Dodano: 2024-07-08, 00:45 ]
baronturbina napisał/a:
Tak, tak Krystyno… to napewno to było powodem jakże nietrafnej decyzji beznogiego mężczyzny. Myślałaś żeby zostać śledczym w W11?
Nie wiem,do kogo się tak wysilasz,bo nie nazywam się Krystyna i nie mam ochoty odpowiadać na twoje zaczepki.Po prostu..internet jest dla wszystkich(niestety) i roi się od dewiantów!ZNAJDŻ SOBIE INNĄ OFIARĘ!
Nie widzę butów na nogach więc obstawiam, że kierowca trup.
Caanonierka napisał/a:
Nie wiem,do kogo się tak wysilasz,bo nie nazywam się Krystyna i nie mam ochoty odpowiadać na twoje zaczepki.Po prostu..internet jest dla wszystkich(niestety) i roi się od dewiantów!ZNAJDŻ SOBIE INNĄ OFIARĘ!
Karyna weź prestań. Nie masz ochoty odpowiadać a odpowiadasz. Jaką znowu ofiarę. Nie szukam, same się znajdują.
Hihihihihuhuhihihihhahahahahahihiha……..
[ Dodano: 2024-07-08, 13:55 ]
Hihihihhihihihihihiihiihahaahahhaahhaahihiihhihhihuhuuuhhuhuhuhhhihiihihhahahaha….,,,.,,,,,
[ Dodano: 2024-07-08, 14:01 ]
Hihihihihhiihhihhihhihhihhihuhhhuuhhuhihihaahahaahahahahahaahhagihihihhihihihhihhahaha,,,,…….
Mógł się podeprzeć stopami, a no tak