Link do HD: watch?v=cKjpYVrLQ54
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-06-22, 18:10
Nawet ministranci klaskają, seksu nie będzie :/
to o to chodzi z tym elblągiem...
konto usunięte
2013-06-22, 18:40
MrGalad napisał/a:
mój drogi, mam dokonaną apostazję.
pics, or didn't happen.
konto usunięte
2013-06-22, 19:42
Religia to już przeżytek. Społeczeństwo tak poszło do przodu i tak się wykształciło, że teraz jedyna rzeczą nadrzędną może być pieniądz, sława, wygląd lub inne pokrewne pseudoważne podmioty. Wierzę w Boga tak samo jak w tlen(wierzę, mimo iż nie widziałem) i nikt póki co nie będzie w stanie mnie przekonać, że wiemy jak powstała Ziemia i co dzieje się w kosmosie.
konto usunięte
2013-06-22, 20:01
konto usunięte
2013-06-22, 20:04
konto usunięte
2013-06-22, 20:07
Religia to mity i zabobony. Jak można w XXI wieku wierzyć w takie brednie!?
Zawsze mi się chce śmiać z ludzi wierzących, że biją pokłony i klepią te mantry do wyimaginowanego bożka... he he he.
Racjonalizm przede wszystkim!
Nie chce mi się tych wszystkich komentarzy czytać, ale tam chyba mnóstwo niespójności było. Raz że dziewczynka niepełnosprawna i głuchoniema, potem że rodzice, najpierw że 4 ziarenek zabrakło, potem że 10.
STOP dyskryminacji Kościoła!!!!11oneone111!!
konto usunięte
2013-06-22, 20:35