👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Takie było założenie, miało być niezręcznie i przaśnie, więc bez spinki

Ładne te Amerykanki nie to co nasze....
w polsce pewnie odrazu by w ryj dostali i grube świnie z pod palacu kultury by ich opluli
w polsce pewnie odrazu by w ryj dostali i grube świnie z pod palacu kultury by ich opluli

Polnischefuhrer napisał/a:
ty ściągasz majtki a dziewczyny krzyczą "gdzie on jest ?! gdzie on jest ?! Baśka dawaj lupę bo zaraz się zeszczę ze śmiechu ! "
Czemu akurat Baśka, moja matka tak się nazywa

Jakby było na odwrót... tzn. podchodzi kobieta. Ciekawe, który by nie odmówił... ;D

Było już masowanie, teraz całowanie. Czekam na filmik na, którym faceci znienacka r🤬ają laski na ławeczce w parku a one nie protestują.
@ malvo za "polaczków" to gnij w swojej urynie i kale!!! Rzemieniu z dupy wyciągnięty!

BuryRabarbar napisał/a:
ale geje!! ja to od razu sciagam majtki a dziewczyny kierowane moim meskim zapachem rgną do mojego prącia!

Ale nam ostatnio dzieci z kwejka przywiało.....

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie