Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Proca Dawida
pazuzu • 2023-05-11, 19:13
Wk🤬ieni Palestyńczycy próbują ostrzelać rakietami terez Izraela ale ten broni się użyciem Procy Dawida systemu obrony przeciwrakietowej i jak widać działa nieźle.
PS. Tymczasem u nas rakieta z Białorusi przeleciała przez pół Polski aż pod Bydgoszcz..

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pentoser 2023-05-12, 5:19 1
Jakis filosemita czy ki diabol bo nie rozumiem spuszczania sie nad sprawiedliwymi wsrod narodow. Wjeb film jak zabili pania reporter strzalem w glowe bez konsekwencji j wiekszego echa tam tez z finezja. Juz nawet kamienia w reku nie miala jak zwyczajowo dzieci ooo przepraszam nieletni terrorysci ktorych sie odjebywuje.
Zgłoś
jbćTalmud 2023-05-12, 6:39 1

Jeżeli qwa talmudyczna ma zapisane w swojej biblii talmudzie, że może mnie zabić w celu osiągnięcia korzysci majątkowej i jeszcze wiele innych haseł rasistowskich w stosunku do mnie i moich rodaków Gojów, to ja nie będę dłużny. Będe ich "kochał" tak samo jak oni "kochają" mnie.
Zgłoś
pankreska 2023-05-12, 7:30
Myślę że za zgubienie tego pocisku może odpowiadać nasz toruński poligon.
Zgłoś
SkoPio1 2023-05-12, 7:55 1
darayavahus napisał/a:

Ż__zi to najgorsza nacja na świecie.

Nie obstawiam, że zrozumiesz, bo do tego to jednak trzeba odrobiny rozumu, ale zaryzykuję:

Ukrainiec dał mu w gębę,
Litwin mu siedzenie sprał,
Niemiec wybił wszystkie zęby,
Potem kulę w łeb mu dał.
Nad śmiertelnym go barłogiem
Spytał ktoś, ciekawski zbyt:
– Kto największym twoim wrogiem?
Ów, nim skonał, charknął: – Ż__!
Zgłoś
mario5204 2023-05-12, 9:45 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CzarnyAdolf 2023-05-12, 10:04 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2023-05-12, 10:22
allah cos nie akbar z tymi rakietami
Zgłoś
pis_to_chuje 2023-05-12, 10:52 1
Zgłoś
pytolsky 2023-05-12, 13:33
No i czemu wy szkalujecie Wielki Izrael, wy zawistne stulejarskie polaczki?

Zgłoś
frytburger.z.paprykarzem 2023-05-12, 15:49 1
bleblebator1 napisał/a:

Po pierwsze primo: rakieta była bez głowicy bojowej
Po drugie ultimo: została tak zaprogramowana, a biorąc pod uwagę że 24/h latają nad polską rivier jointy i awacsy, niewątpliwie śledziły jej lot
Czyli hamburgery wykorzystując nasze F16 mogły ją zestrzelić, ale to by oznaczało utratę cennych ruskich systemów wbudowanych w tę rakietę.
Moim prywatnym zdaniem ktoś z dowodztwa ruskiego podarował amerykanom tę rakietę, a hamburgery nas o tym nie poinformowaly.

I dlatego leżała kilka miesięcy w błocku?
Więcej sensu by miało tłumaczenie "Buk tak chciał!"

jbćTalmud napisał/a:

Jeżeli qwa talmudyczna ma zapisane w swojej biblii talmudzie, że może mnie zabić w celu osiągnięcia korzysci majątkowej i jeszcze wiele innych haseł rasistowskich w stosunku do mnie i moich rodaków Gojów, to ja nie będę dłużny. Będe ich "kochał" tak samo jak oni "kochają" mnie.

Problem w tym że Talmud zawiera znacznie więcej literek niż memiki więc proste tłumoki wychowane w wierze a nie w wiedzy nie posuną się do tego by do niego zajrzeć i sprawdzić czy brednie rozsiewane przez nich na memikach tam rzeczywiście są zapisane.
Katolicy w przeciwieństwie do Ż__ów czy Muzułmanów nie są zobligowani nawet do przeczytania Biblii.
Gdyby to przeczytali to by się taca mogła skończyć.
Zgłoś
darek1234 2023-05-12, 19:06
Zgłoś
konto usunięte 2023-05-13, 0:06 1
bleblebator1 napisał/a:

Po pierwsze primo: rakieta była bez głowicy bojowej

Aha. Tyle, że to tekturowe pisowskie pseudopaństwo o tym nie wiedziało.

bleblebator1 napisał/a:

Po drugie ultimo: została tak zaprogramowana, a biorąc pod uwagę że 24/h latają nad polską rivier jointy i awacsy, niewątpliwie śledziły jej lot Czyli hamburgery wykorzystując nasze F16 mogły ją zestrzelić, ale to by oznaczało utratę cennych ruskich systemów wbudowanych w tę rakietę.
Moim prywatnym zdaniem ktoś z dowodztwa ruskiego podarował amerykanom tę rakietę, a hamburgery nas o tym nie poinformowaly.

Jasne. I dlatego leżała parę miesięcy w krzakach, aż ją cywile znaleźli.

Ja rozumiem, że propaganda pisowska ryje łeb, ale nie wiedziałem, że aż tak.
Zgłoś
Elvis84 2023-05-13, 19:31 1
pazuzu napisał/a:

Nie no spoko jeśli uważasz że to że 6 metrowa rakieta teoretycznie przenosząca nieduże ładunki jądrowe przeleciała przez pół Polski w grudniu a znalazł ja spacerowicz w lesie po 4 miesiącach to nic takiego to nie mam więcej pytań.
Jebij się w łeb

znalazl ja spacerowicz po 4 miesiacach dlatego, ze nie zagralismy jak ruskie chcieli, miala byc afera ze ruska rakieta zdolna przenosic ladunki jadrowe bez problemu dostala sie do Polski a byla cisza w eterze. Nato nie musialo reagowac. A teraz gramy glupa i tyle.
Zgłoś
dominator76 2023-05-13, 22:32

podpis użytkownika

nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.
Zgłoś
SSS2SSS 2023-05-14, 0:05
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem