Nie każdy bohater nosi pelerynę.
Powinien jeszcze nasrać na tym.
Chrześcijanie na arenę!
Sranie / Arena czy ty aby nie marzysz o głównej platformie na jakiejś Love Paradzie

ale dlaczego? mi oni nie przeszkadzaja, chcesz isc do kosciola to idz nie to nie. nie nachodza cie w domu jak jechowi i nie wywoluja wojen jak islamisci, no i nie morduja
a google mowi ze islamistow jest wiecej na swiecie czyji nie sa najliczniejsci jak piszesz.
Ksiądz katolicki przychodzi co rok a jechowych nie widziałem już z 20 lat. Wyprawy krzyżowe, święta inkwizycja? Nawet dzisiaj chrześcijanie biją się między sobą o to kto ma żarówkę wymienić w kościele na Golgocie.
ale dlaczego? mi oni nie przeszkadzaja, chcesz isc do kosciola to idz nie to nie. nie nachodza cie w domu jak jechowi i nie wywoluja wojen jak islamisci, no i nie morduja
a google mowi ze islamistow jest wiecej na swiecie czyji nie sa najliczniejsci jak piszesz.
sieją homofobie, zacofanie i uwsteczniają Państwo Polskie przez wybieranie do rządu partii Jarka - mało???
Bo w kraju arabskim skonczyło by się co najmniej na jakimś publicznym biczowaniu lub gorzej
Pokaż mi w kraju arabskim jakieś posągi muzułmańskie

Za niedługo już nawet karte z bankomatu będziemy mieli podpiętą do linii ideologicznej eurokomuchów ale przygłupy i tak wszystko będą zwalać na kościół

Bo katole to najliczniejsza zaraza na świecie
nie katole tylko muzułmanie
Bo katole to najliczniejsza zaraza na świecie
Pamiętaj, że takie posągi nie są wyłącznie symbolem religijnym, ale również kulturowym i historycznym.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie