👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:30

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

raczej źle bo ludzie ci którzy robią ataki terrosrystyczne to sa ludzie z AL-KAIDY więc zwykły muzułmanin którymieszka w polszy to raczej normalny człowiek każdego trzeba szanować nie zależnie jakim jest

@Pojar - Albo Pan uogólnia i wtedy: "Rodzina Radia Maryja - To mi wystarczy" oraz "Wszyscy muzułmanie to terroryści".
Albo Pan nie uogólnia i wtedy: "Budujmy meczet" oraz "dajmy głos też Radiu Maryja".
Bo zakładanie, że nie wszyscy muzułmanie to terroryści, ale już sama przynależność do Rodziny Radia Maryja jest powodem "wystarczającym" (do czegokolwiek*) to schizofrenia.
*np. do bycia chrześcijaninem, bo np. Wolniewicz jest Ateistą, akurat
Albo Pan nie uogólnia i wtedy: "Budujmy meczet" oraz "dajmy głos też Radiu Maryja".
Bo zakładanie, że nie wszyscy muzułmanie to terroryści, ale już sama przynależność do Rodziny Radia Maryja jest powodem "wystarczającym" (do czegokolwiek*) to schizofrenia.
*np. do bycia chrześcijaninem, bo np. Wolniewicz jest Ateistą, akurat

Sam jestem przeciwny muslimom w Europie. Polska niech się przed tym broni porządnym prawem imigracyjnym.
Ale ten profesorek ma nasrane w głowie.
Ale ten profesorek ma nasrane w głowie.

Już się zapomniało dziadziowi jak się krucjaty przeprowadzało i ogniem do własnej religii nakłaniało! Kto wtedy był terrorystą ?

Faktycznie chyba na starość mu się coś poprzewracało w głowie. Jak logik i osoba zajmująca się semantyką może wypowiedzieć zdanie, że wszyscy terroryści to muzułmanie? Przykro słuchać.

Profesor ma racje gdyby nadrzedł czas wojny np u nas a oni już by tu osiedli zabijali by nas bez cienia skruchy przecież
REligia im nakazuje Zabijać w takim czasie, bo będą wtedy bliżej swojego boga
REligia im nakazuje Zabijać w takim czasie, bo będą wtedy bliżej swojego boga

dziadek trochę szurnięty ale ma trochę racji . Muzułmanie nie pozwalają budować w swoich krajach np. kościołów ale na obcej ziemi chcą mieć meczety
A hitler jaką religie wyznawał?
Niech się PAN PROFESOR jebnie sie w dekiel. Niech podbiegnie do niego mały chłopczyk z okrzykiem allah akbar
Niech się PAN PROFESOR jebnie sie w dekiel. Niech podbiegnie do niego mały chłopczyk z okrzykiem allah akbar
Prof. Nowak ma te swoje jazdeczki ale generalnie ma duzo racji w tym temacie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie