Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 55 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-05-11, 22:27 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-11, 22:33
Swoja drogą dziennikarze też są nieprzygotowani, ustawieni na jedną opcję bo wiadomo, sterowani z góry
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-11, 22:36 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-11, 22:37 5
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-11, 22:38
Wolniewiczowi brakuje piątej klepki, to fakt, ale to nadal najtęższy łeb w IF UW i najlepszy spec w swojej dziedzinie. Co z tego że wypowiadał się w RM? Tylko tam go zapraszali i pozwalali mówić to co miał do powiedzenia. Wikipedyści nie doczytali pewnie że jest zdeklarowanym agnostykiem. na youtubie są fragmenty jego seminarium z zeszłego roku. polecam. tutaj całość: chomikuj.pl/sabbatai/Programy+o+tematyce+filozoficznej/prof.+Wolniewicz-+Wyk*c5*82ad+na+UW
Zgłoś
matifarmer 2010-05-11, 22:39
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-11, 22:46 1
Koran nie nakazuje im zabijać i rozbijać samolotami po okolicy, to wszystko wina ortodoksyjnego odłamu religijnego ludzi którzy źle interpretują ich pismo święte i zbierają nieświadome owieczki, można to nawet nazwać swego rodzaju sektą.

@up: to że są w stanie wyżyc w ich kraju, nie oznacza, że są inteligentniejsi, po prostu się przystosowali :}
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-11, 22:55 2
Zgłoś
davido69 2010-05-11, 22:55 7
Niewielu ludzi wie ale Polska jest naczystszym rasowo krajem w Europie. To jest moim zdaniem dobra rzecz. Mam prawo tak twierdzic poniewaz teraz mieszkam w Londynie, i z tego co ja tutaj widze to szczerze nie zyczyl bym sobie takiego syfu smrodu i brudu w naszej ojczyznie Polsce. Ci ludzie to odrazajace brudasy ktorzy strasznie sie lasza do polek. Jedza rekoma, ale przed posilkiem do WC (wogole nie uzywaja papieru toaletowego) podmywaja sie rekoma. Wyobraz sobie ze oni wszyscy jedza z jednej miski albo jak podaja Ci dlon. Z mordy kazdemu wali jak z dupy. A rzadko kidy sie moga myc...

Jak [rzyjechalem do Londynu to bylem bardzo pozytywnie nastawiony do innych religi nacji i ogolnie roznorodnoci, lecz wraz z poznawaniem ludzi zmienilem poglady na rasistowkie.

To Ci co niewiedza nic o nich sa glupi i chca ich w Polsce. Mam nadzieje ze MOJA OJCZYNZA nie zejdzie na psy... POLSKA DLA POLAKOW!!!
Zgłoś
teken 2010-05-11, 22:58
Dobrze koleś gada. Ale teraz mamy przewagę chrześcijan. A dlaczego ? Bo zrobili oni kiedyś inwazję. To samo dzieje się teraz. Jak nazwać misje w Afryce ? Normalna inwazja "Pomożemy wam, ale wysłuchajcie nas". Na tym to polega i nie ma w tym żadnej bezinteresownej pomocy. Chrześcijanie czy katolicy w ten sposób po prostu podbijają kolejne tereny.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-11, 23:00
RZODKIEW

inaczej nie da się tego co napisaliście skomentować
Zgłoś
smokey 2010-05-11, 23:04 2
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-11, 23:09
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-11, 23:20
Zgłoś
Hellsmess 2010-05-11, 23:25
Dobrze gada - polać mu! Tolerancji się zachciało! Zalegalizujmy pedalstwo jeszcze i pedofilie! Konserwatyzm musi być, bo sami widzicie co się dzieje z tym krajem bez niego, młodsze pokolenia i tak już rozpuszczone. Wystarczy popatrzeć na gimnazjalistów. Ja uważam, że jeśli chodzi o wychowanie to nie ma jak solidny, ale sprawiedliwy wpierd*l, a jeśli chodzi o system moralny to katolicyzm jest odpowiedni. Jakoś kiedyś nie było tyle dzieci z ADHD i innymi głupotami! Trzeba krótko, twardo i sprawiedliwie. Jak będziemy sobie pozwalać na coraz większe odchyły, to będzie strach wyjść z domu niedługo. I nie mam nic do innych religii, bo w efekcie i tak wierzymy w tą samą przyczynę sprawczą, ale nie chciał bym mieć jak we Francji, gdzie po stłuczce samochodowej z Arabem, lepiej spieprzać, bo istnieje szansa, że przed żandarmerią przyjadą jego koledzy, a uwierzcie mi, widziałem takie akcje.

[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2010-05-11, 23:29 ]
Też chcesz krawacik?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem