👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
scric102, zaproponuje Tobie strzał czółkiem o klawiaturkę. Może zaczniesz pisać coś sensownego albo najlepiej wcale.

My!!! Wierzymy!!! Tylko w KKS!!! Ej Lech!!! Kolejorz!!! Gola!!! Gola!!!
Oczywiście teraz też można odnosić się z szacunkiem do rywala. Tylko ten rywal nie może być byle kim. Wrzucam dwa filmiki, w których z boiska schodzi jeden z ostatnich wielkich piłkarzy - Alessandro Del Piero. Mimo że był na stadionie gości, otrzymał owację na stojąco.
Pierwszy film z Santiago Bernabeu - strzelił Realowi 2 bramki i praktycznie sam wygrał ten mecz.
Drugi na Old Trafford z meczu pożegnalnego Garrego Neville'a.
Pierwszy film z Santiago Bernabeu - strzelił Realowi 2 bramki i praktycznie sam wygrał ten mecz.
Drugi na Old Trafford z meczu pożegnalnego Garrego Neville'a.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie