Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Profesor Vetulani o c🤬ju.
BVLBI • 2013-10-30, 18:07
Przedstawiam Wam drodzy Sadole naszego wybitnego Profesora, którego miałem ogromną przyjemność poznać podczas wykładów w Krakowie. Wygłoszony przez Profesora wykład jest doskonałym dowodem, że poczciwa pała i szparsko mogą być natchnieniem. Końcówkę polecam w c🤬j.
Zgłoś
Inoquez 2013-10-30, 18:52 12
Stary fiut i zbereźnik ot CO !! wszyscy podjarani bo stary zbok opowiada
Zgłoś
BVLBI 2013-10-30, 18:56 52
Najpierw poczytaj o kim piszesz, a dopiero potem oceniaj. Shame on you..
Zgłoś
b................ę 2013-10-30, 19:15 5
K🤬a oby więcej takich ludzi na świecie
Zgłoś
Miziou 2013-10-30, 19:19 6
"zróbcie z dupy coś takiego..."

podpis użytkownika

...I am not as think as you wasted I am...
Zgłoś
EvulMastah 2013-10-30, 19:28 10
Czyli jak rysowałem k🤬sy w zeszytach, to trzeba było jednak iść na ASP? K🤬a, minąłem się z powołaniem ;/
Zgłoś
K................8 2013-10-30, 19:35 1
Ludzie! "Przedstawiam Wam drodzy bla, bla bla..." Jeżeli opis jest K*rwa pod filmikiem to powinno pisać "przedstawiłem" Tak samo jak ktoś piszę Przewinąć do x minuty, bo najciekawsze pod filmem. Na ch*j mi taka informacja skoro już wszystko obejrzałem, łącznie z tymi ch*ja wartymi momentami...
Zgłoś
Kepinsky19 2013-10-30, 19:40 30
@up o co ci k🤬a chodzi?
Zgłoś
BVLBI 2013-10-30, 19:41 3
Kolega niestety szuka c🤬ja w dupie.
Zgłoś
sauerps 2013-10-30, 19:44 1
potrafi zainteresować facet i nie zamula... takich wykładów chce się słuchać

podpis użytkownika

Musicie uruść żeby to zrozumieć
Zgłoś
zeto88 2013-10-30, 19:45 3
@Krzychu098 też się nie miałeś czego doj🤬. Ah, "do czego" jest formą poprawną, wybacz.

A tak żeby się doj🤬:

- Na końcu zdań stawiamy kropki, c🤬j czy jest cudzysłów czy nie.
- Nie piszemy w tym przypadku "to powinno pisać" lecz "to powinno być napisane".
- "Jak ktoś pisze" nie "piszę", kto pisze, Ty czy ktoś?

A tak tradycyjnie to polecam maść na ból dupy.
Zgłoś
ritu4l 2013-10-30, 19:52 5
Krzychu098 napisał/a:

Ludzie! "Przedstawiam Wam drodzy bla, bla bla..." Jeżeli opis jest K*rwa pod filmikiem to powinno pisać "przedstawiłem" Tak samo jak ktoś piszę Przewinąć do x minuty, bo najciekawsze pod filmem. Na ch*j mi taka informacja skoro już wszystko obejrzałem, łącznie z tymi ch*ja wartymi momentami...

p🤬lnij się w ryło baranie

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Inoquez 2013-10-30, 19:53 3
BVLBI napisał/a:

Najpierw poczytaj o kim piszesz, a dopiero potem oceniaj. Shame on you..

O starym niewyżytym zboku, to że ma tytuł profesora o niczym nie świadczy profesor profesorowi nie równy. Taki tytuł zobowiązuje ktoś kto ma prof. przed imieniem ma mieć honor i ambicje a nie jarać się tym że wygłodniałych studencików rozbawia zdjęciem c🤬y i k🤬sa których i tak już wszędzie pełno
Zgłoś
złychuj 2013-10-30, 19:54
4:04 "Non homo, sed vero mentula magna minax" to o mnie;)
Zgłoś
BVLBI 2013-10-30, 19:59 5
Inoquez napisał/a:

O starym niewyżytym zboku, to że ma tytuł profesora o niczym nie świadczy profesor profesorowi nie równy. Taki tytuł zobowiązuje ktoś kto ma prof. przed imieniem ma mieć honor i ambicje a nie jarać się tym że wygłodniałych studencików rozbawia zdjęciem c🤬y i k🤬sa których i tak już wszędzie pełno

Z tym, że tutaj temat krótkiego wykładu wiązał się z obscenicznością. Fakt bycia profesorem nie świadczy o tym, że nie może taka osoba poruszać tematów wulgarnych i obscenicznych. Dop🤬lasz się jak cygan do torebki. Profesor nawiązał do tematu w sposób żartobliwy, który raz, że ma zainteresować, a dwa, że nauczyć.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie