Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
WKND 2024-10-31, 12:11 1
Taki fajny ten próg, niezbyt widoczny. Nawet przepisy mówią o konieczności malowania jaskrawą odblaskową farbą, lub montowania gotowych z odblaskami. Choć i u nas przepisy to często teoria...

podpis użytkownika

"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"
Voltaire
Zgłoś
Siriuz 2024-10-31, 12:37
J🤬 ludzi budujących takie gówna. Wywieźć ich wszystkich do puszczy i niech tam sobie mieszkają w szałasach z małpami.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-10-31, 14:16
Dlaczego nie ma żadnego kiblarza? Takie coś to przecież śmierć dla motoc🤬ki

WKND napisał/a:

Taki fajny ten próg, niezbyt widoczny. Nawet przepisy mówią o konieczności malowania jaskrawą odblaskową farbą, lub montowania gotowych z odblaskami. Choć i u nas przepisy to często teoria...

W PL niby jest znak drogowy, który powinien stać przy takich gównach, ale problem w tym, że wygląda w c🤬j podobnie do znaku, który oznacza zwykłe wertepy (A11 i A11a) przez co jest często używany jako substytut naprawy nawierzchni. Niekiedy po prostu można nie zauważyć co autor miał na myśli i wj🤬 się na taką katapultę.
Zgłoś
darayavahus 2024-10-31, 14:30
Na bank wpadłą na ten "genialny pomysł" jakaś p🤬da.
Zgłoś
mireczek86 2024-10-31, 14:45
Wiatr w włosach, szybkie samochody i kobiety, serial gotowy.
Zgłoś
beeveer 2024-10-31, 14:57 1
założe się że to meksyk. tam oprócz autostrad progów nasrane jest wszędzie. nawet na 3 pasmowych drogach z dopuszczalną prędkością 80. nigdy nie są pomalowane, czasem stoi znak. nie znam człowieka, który pierwszy raz pojechał do meksyku, i nie przeleciał się na tym jak na filmie. ja też latałem jak oni.
Zgłoś
Pietrushka 2024-10-31, 15:14
Muczkowski napisał/a:

Jeśli uzasadnione jest ograniczenie prędkości w tym miejscu i jest to poprzedzone wielkimi znakami, a lubiący zap🤬lać maja to w dupie, to mi się takie rozwiązanie znacznie bardziej podoba niż jakieś pedalskie radary : D

Co nie? Na c🤬j komuś wystawiać mandat jak za naprawe zawieszenia zapłaci $$ I może ryj kierownica rozbije
Zgłoś
BearP 2024-10-31, 17:04
cus podobnego spotkało mnie na "autostradzie" w Albanii kilka lat temu nazad całe szczęście skończyło się na pogubieniu kołpaków
Zgłoś
PabloSkills 2024-10-31, 17:53
Trzeba poczekać na BMW... To będzie lot.
Zgłoś
majeńka 2024-10-31, 18:18
Siriuz napisał/a:

J🤬 ludzi budujących takie gówna. Wywieźć ich wszystkich do puszczy i niech tam sobie mieszkają w szałasach z małpami.

beeveer napisał/a:

założe się że to meksyk. tam oprócz autostrad progów nasrane jest wszędzie. nawet na 3 pasmowych drogach z dopuszczalną prędkością 80. nigdy nie są pomalowane, czasem stoi znak. nie znam człowieka, który pierwszy raz pojechał do meksyku, i nie przeleciał się na tym jak na filmie. ja też latałem jak oni.

BearP napisał/a:

cus podobnego spotkało mnie na "autostradzie" w Albanii kilka lat temu nazad całe szczęście skończyło się na pogubieniu kołpaków

I właśnie dlatego takie rozwiązanie jest dobrym pomysłem: skoro na debili co zap🤬lają bo mają poglądy że mogą mandaty nie działają, po czymś takim zap🤬lać przestaną.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Don_cziczi 2024-10-31, 18:23
Ten ostatni jak Robert Mateja za najlepszych swoich skoków, lądował na buli 😅
Zgłoś
elim 2024-10-31, 19:53
Na innej stronce na której pojawił się ten filmik były informacje że to naprawdę autostrada (lub droga jej odpowiadająca), a do tego przed tym progiem w ogóle nie ma ostrzeżeń przed nim, dlatego tak ładnie na nim latają.
Zgłoś
Siriuz 2024-10-31, 20:20 1
majeńka napisał/a:

I właśnie dlatego takie rozwiązanie jest dobrym pomysłem: skoro na debili co zap🤬lają bo mają poglądy że mogą mandaty nie działają, po czymś takim zap🤬lać przestaną.

Może ze swoimi mądrościami udasz się do np Birmy. Tam będziesz doły kopała, żeby samochody nie jeździły za szybko. Idealnie wpasujesz się w klimat ludzi nie przystosowanych do życia w cywilizacji technicznej.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Muczkowski 2024-10-31, 23:02
Siriuz napisał/a:

Może ze swoimi mądrościami udasz się do np Birmy. Tam będziesz doły kopała, żeby samochody nie jeździły za szybko. Idealnie wpasujesz się w klimat ludzi nie przystosowanych do życia w cywilizacji technicznej.

za duzo debili na drogach to i coraz bardziej kreatywne pomysly na debili wybijanie wszystko sie samo balansuje, jak to w naturze czlowieka. Myslisz, ze ktokolwiek wyniesie z tego lekcje?
Zgłoś
smc 2024-11-01, 0:08
Focusem STi takie progi przeskakiwałem z uśmiechem na twarzy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie