👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taki fajny ten próg, niezbyt widoczny. Nawet przepisy mówią o konieczności malowania jaskrawą odblaskową farbą, lub montowania gotowych z odblaskami. Choć i u nas przepisy to często teoria...
założe się że to meksyk. tam oprócz autostrad progów nasrane jest wszędzie. nawet na 3 pasmowych drogach z dopuszczalną prędkością 80. nigdy nie są pomalowane, czasem stoi znak. nie znam człowieka, który pierwszy raz pojechał do meksyku, i nie przeleciał się na tym jak na filmie. ja też latałem jak oni.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Ten ostatni jak Robert Mateja za najlepszych swoich skoków, lądował na buli 😅
Na innej stronce na której pojawił się ten filmik były informacje że to naprawdę autostrada (lub droga jej odpowiadająca), a do tego przed tym progiem w ogóle nie ma ostrzeżeń przed nim, dlatego tak ładnie na nim latają.
Siriuz napisał/a:
Może ze swoimi mądrościami udasz się do np Birmy. Tam będziesz doły kopała, żeby samochody nie jeździły za szybko. Idealnie wpasujesz się w klimat ludzi nie przystosowanych do życia w cywilizacji technicznej.
za duzo debili na drogach to i coraz bardziej kreatywne pomysly na debili wybijanie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie