📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:14

Taki fajny ten próg, niezbyt widoczny. Nawet przepisy mówią o konieczności malowania jaskrawą odblaskową farbą, lub montowania gotowych z odblaskami. Choć i u nas przepisy to często teoria...
założe się że to meksyk. tam oprócz autostrad progów nasrane jest wszędzie. nawet na 3 pasmowych drogach z dopuszczalną prędkością 80. nigdy nie są pomalowane, czasem stoi znak. nie znam człowieka, który pierwszy raz pojechał do meksyku, i nie przeleciał się na tym jak na filmie. ja też latałem jak oni.
Ten ostatni jak Robert Mateja za najlepszych swoich skoków, lądował na buli 😅
Na innej stronce na której pojawił się ten filmik były informacje że to naprawdę autostrada (lub droga jej odpowiadająca), a do tego przed tym progiem w ogóle nie ma ostrzeżeń przed nim, dlatego tak ładnie na nim latają.
Siriuz napisał/a:
Może ze swoimi mądrościami udasz się do np Birmy. Tam będziesz doły kopała, żeby samochody nie jeździły za szybko. Idealnie wpasujesz się w klimat ludzi nie przystosowanych do życia w cywilizacji technicznej.
za duzo debili na drogach to i coraz bardziej kreatywne pomysly na debili wybijanie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie