👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@golip, ale to właśnie o to w tym wszystkim chodzi. Nie jest dobrym rozwiązaniem dawać każdemu patolowi 500zł na dziecko. Dobrym rozwiązaniem byłoby pomóc ludziom takim, jak Ty kiedyś, ambitnym, chcącym pracować, przed którymi droga do godnych zarobków jest jeszcze długa. I tylko tacy powinni mieć jakiekolwiek profity, a patusy powinny żreć piach i tyle.
@saf62, nie zrozumiałeś mnie. Nie twierdzę, że bogole są winni, a właśnie rząd, który tworzy taką sytuację. Poza tym na chłopski rozum powinno chodzić o pomoc najbardziej potrzebującym, a nie o to by ludzie, których stać na wszystko dostawali jeszcze te 5 stów, które dla nich pewnie nic nie znaczą, a dla innych stanowią pół miesięcznej pensji.
Varulv, tylko jak rozróżnić jednych od drugich z punktu widzenia pani w urzędzie?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie