Projekt jest przygotowany, no dla mnie lekka przesada sam plan ale cały program i broszura zrobiona pod hasłem równości i prokreacji ale tak naprawdę jest całkowicie inaczej.
Nie że istnieje ale że wsadzanie penisa w tyłek drugiego mężczyzny jest normalne, że powinni brac sluby i adoptowac dzieci. No chyba że jestes na tyle naiwny że poprzestana na tym że kogos poinformuja że istnieje homosexualizm.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Ale nie widzę żadnych przesłanek żeby owy program miał z tym jakiś związek. Z uporem maniaka wszędzie każdy dopatruje się ukrytych c🤬jów, reptilian, lewacko-żydowskich spisków etc. No c🤬j, może się mylę.
Mnie tam nic w dzisiejszych zgniłych czasach już nie zdziwi, ale i tak uważam że jest to nic więcej jak medialna papka, do podsycania frustracji w społeczeństwie.
To czy ja jestem naiwny, czy Ty jesteś paranoikiem, to już kwestia nie do rozstrzygnięcia w tym momencie, bo wszystko to na razie teoretyczne pieprzenie, o niby jakimś tam programie, co niby ma wejść.
Wtedy ignoranci tacy jak ty tak samo p🤬lili: jesteście paranoikami, to teoretyczne pieprzenie...